IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A little bit practice.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: A little bit practice.   di nov 20, 2012 7:35 amHet was nog vroeg in de ochtend toen hij wakker werd. De eerste zonnestralen beschenen het land in Distric 4. Mark rekte zich uit en wreef de slaap uit zijn ogen. Klom uit bed, slenterde naar de badkamer en waste zich daar waarna hij zichzelf afdroogde en aankleden met kleuren die niet zo snel opvielen en pakte zijn zelf gemaakte boog met zijn mooi versierde pijlenkoker die Mark over zijn shouders hing en naar buiten liep. De wolken van de herfst hingen te druilen boven District 4, maar regen viel er nog niet uit. Met lichte tred liep Mark tussen de huizen door naar het zelfgemaakte oefenveldje. Zijn familie vond het belangrijk dat hij goed met zijn boo overweg kon anders zou hij het mogelijk niet overleven tijdens de Hunger Games mocht Mark uit gekozen worden? Zijn pijlen vlogen steeds naar hun doel al raakte hij niet elke keer in het doel, maar Mark werd er steeds beter in en stopte na een uur of twee geoefent te hebben en hing ook zijn boog over zijn schouder en slenterde wat tussen de huizen door tot bij de haven waar de vissers bezig waren hun netten na te kijken op mogelijke gaten die ze dan gelijk herstelde. Mark keek rond en zag een persoon zijn kant op komen, maar die kon ook net zo goed langs hem op lopen, maar nieuwschierig was Mark wel.
(Open)

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General Soof
Moderator
avatar

Aantal berichten : 90
Tokens : 28

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: A little bit practice.   vr nov 23, 2012 5:20 am


Een vroeg ochtendbriesje dreef over zijn haar, Christian sloot zijn ogen rustig. Een vage glimlach was afgetekend op zijn gezicht en hij opende zijn ogen weer. De zee lag uitgestrekt voor hem en zijn voeten raakten het water net niet. De jongen bevond zich ergens in de haven en zat rustig op een steiger, te staren naar de horizon. Het was inderdaad nog vroeg, maar Christian had toch niets te doen. Hij was niet zoals de andere kinderen en of jongeren van District 4. Hij zag zichzelf meer als een uitzondering. Hij had al vaak genoeg gezien dat de meeste zich al klaar aan het maken waren voor de Games, iets wat hem de stuipen op het lijf joeg. Hoe kon er nou toch zo’n groot verschil zijn tussen de andere Districten? 5 tot en met 12 hadden ten minste een gezond verstand, zij haalden het niet eens in hun kop om zich vrijwillig mee te laten doen. Het enige wat de Games betekenden was dood. Er kwam maar één iemand eruit en de rest zou op wrede wijzen vermoord worden. Christian schudde zijn hoofd even en stond toen weer op. Voor een zeventienjarige jongen was hij erg mager, maar door dat kon hij wel een grote snelheid maken. Toch zou hij zich nooit met de Games bemoeien, er waren genoeg anderen die wilden meedoen in zijn plaats. Die glimlach van net verscheen weer en met zijn handen in zijn zakken liep hij langs de rand van de steiger. De zee bewoog kalm, alsof het geen zorgen had of wilde hebben. Konden mensen niet zo gaan leven? Gewoon rustig, terwijl iedereen vrede had met elkaar? Nee, natuurlijk niet. Zoiets bestond gewoon niet. Altijd zouden er van die mensen zijn die meer wilden dan de gewone mens kon hebben. Macht. En voor macht zou je moeten strijden, het kon je dood worden. Christian stopte en keek weer naar de horizon, de zon was al een stukje verder opgeklommen. Hij had nog een hele dag om te verspillen, maar waarmee moest hij die tijd opvullen? Het antwoord kwam al snel. Een figuur verscheen in zijn blikveld. Christian kon nog net de boog die om zijn schouders hing uitmaken. Een Career of gewoon iemand die op jacht was gegaan? Toch, omdat hij graag kennis maakte met mensen, liep hij die kant op. Hij trok zijn wenkbrauwen wat omhoog en probeerde zo snel mogelijk alle mogelijke info eruit te halen. Maar omdat ze beiden naar elkaar toe liepen, had hij bar weinig tijd. Christian stopte en stak zijn hand uit als begroeting. “Hallo,” Zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht geprint. Het antwoord van deze jongen zou meteen deel worden van zijn karakter. Want als het een Career zou zijn, zou het niet al té vriendelijk zijn. Maar misschien zou hij wel helemaal geen woord over zijn lippen brengen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: A little bit practice.   vr nov 23, 2012 10:02 amDe jongenman bleef ineens stil staan en stak zijn hand uit. Mark glimlachte vriendelijk en stopte tegenover hem en nam diens hand aan en schudden die rustig, maar stevig. 'Ook hallo. Niet verwacht zo vroeg een vrolijke janboel tegen te komen.' zei Mark vriendelijk en zijn rustige stem die op andere altijd zo kalmernt werkte klonk op. Zijn ogen gleden rustig over de jongen tegenover hem en die knul leek hem 17 jaar of ouder te zijn? Mark zelf was 14 jaar en erg handig met zijn pijl en boog.

(Sorry flut, maar zou je de letter misschien ook groter kunnen zetten? gewoon een vraagje. ^^)

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A little bit practice.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A little bit practice.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 4-
Ga naar: