IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A Thousand Years [+Taylor]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cry of Silence

avatar

Aantal berichten : 49
Tokens : 8

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: A Thousand Years [+Taylor]   ma nov 19, 2012 9:05 amєѕмєяαℓ∂α cαѕтιℓℓє

Stap voor stap zetten ze haar voeten voor elkaar neer in het natte gras. Het was nog vroeg in de ochtend en de zon was net een uurtje boven de horizon verschenen. Zoals gebruikelijk was ze al vroeg wakker en naar buiten gegaan, genietend van de geuren, kleuren en rust die heerste. Dit waren de zeldzame momenten waarop Esmeralda niet hoefde na te denken over de problemen die ze had, of achter zich had gelaten.
Met een zucht sprong ze van een blok hout af en ging er tegen aan zitten. De zon scheen op haar iets wat bleke huid en zette haar vuurrode haar in vuur en vlam. Zachtjes begon ze te neuriën, wat al snel uitgroeide tot gezang.

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more

Esmeralda wist dat het niets uitmaakte, diegene waarvoor ze zong zou haar toch niet zien staan. Of, misschien wel zien staan, maar niet in deze zin. Ze waren immers vrienden, ze was immers zijn steun en toeverlaat. Tenminste, dat was toen zo, nu was ze er niet helemaal zeker meer over.
Een snik zat klem in haar keel en tranen branden achter d'r ogen. Nee, ze wilde niet gaan huilen. Ze had genoeg van die moodswings die komen en gingen. Ze wilde er van af.
Uiteindelijk hielt ze het niet meer uit en begroef haar gezicht in d'r armen, terwijl haar schouders zachtjes op en neer gingen, op hetzelfde ritme als de snikken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Omega
Administrator
avatar

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: A Thousand Years [+Taylor]   ma nov 19, 2012 9:54 am


Terwijl hij op zijn wit met grijzige merrie Foolish Dreams reed zag hij ergens in de verte een meisje zitten. Ze rustte haar hoofd op haar knieën en ze zag er niet al te vrolijk uit vanuit zijn oogpunt. Hij haalde de teugels kalm en rustig een klein beetje naar achter zodat de merrie in stap over zou gaan. Hij stopte ergens in de buurt van het meisje en keek haar vragend aan. "Gaat het?" Vroeg hij zacht en kalm. Bang om haar te laten schrikken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
Cry of Silence

avatar

Aantal berichten : 49
Tokens : 8

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: A Thousand Years [+Taylor]   ma nov 19, 2012 10:00 amєѕмєяαℓ∂α cαѕтιℓℓє

Het ging van kwaad naar erger, toen ze over haar hele lichaam begon te trillen. Ze moest zichzelf weer in de hand krijgen, ze moest zichzelf weer terug vinden. Uiteindelijk hielden de snikken op, al voelde ze zich nog steeds niet helemaal geweldig. Esmeralda wreef de tranen weg en zuchtte zachtjes. Ze trilde nog steeds en een koude huivering ging over d'r rug heen.
Een geluid achter zich deed d'r schrikken, maar ze keek niet op of om. Eigenlijk wilde ze gewoon eventjes alleen blijven, maar het zag er niet naar uit dat, dat ging lukken. Ze haalde diep adem en keek op toen ze een stem hoorde. Voor haar stond een jongen, die ze vaag herkende van voorbijgang. Hij zat op een paard, iets wat d'r liet huiveren. Ondanks dat Esmeralda in een District leefde waar veel met vee werd gewerkt, was ze niet echt wild van paarden. Niet meer nadat eentje vroeger dacht dat haar haar eten was en d'r op de grond had getrokken. Ze keek op, recht in de zon, in de richting van de jongen en knikte. "Ik heb me wel eens beter gevoeld," zei ze zachtjes, waardoor 't antwoord bijna niet te verstaan was. Oh god. Straks kreeg ze vragen, vast en zeker. Help.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Omega
Administrator
avatar

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: A Thousand Years [+Taylor]   ma nov 19, 2012 10:12 am


Hij zag aan het meisje dat ze gehuild had, medelijden voelde hij meteen voor haar. Maar of hij het moest laten merken? Hij wist het niet. Misschien dat hij haar een beetje kon opbeuren, misschien wel. Hij stapte van het paard af, direct nadat zijn geantwoord had en ging naast d'r staan. "May i?" Vroeg hij, waarna hij naast haar ging zitten en zijn knieën ook optrok. "Ik ga je niets vragen over het verleden, want ik zie dat je pijn hebt. Ik weet zelf hoe vervelend het is." Glimlachte hij haar vriendelijk toe. "Taylor" Stelde hij zich voor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A Thousand Years [+Taylor]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A Thousand Years [+Taylor]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 10-
Ga naar: