IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 {Hoe worden de Hunger Games gehouden?}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Omega
Administrator
Omega

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: {Hoe worden de Hunger Games gehouden?}   zo nov 18, 2012 12:53 am

{Hoe vaak worden ze gehouden?}
Om jullie de tijd te geven om jullie karakters op te bouwen, en ze te versterken tot de hunger games aankomen worden ze om de drie maanden gehouden. Dit geeft iedereen de tijd om te posten, genoeg skills te kopen en zich voor te bereiden op de volgende hunger games. Een maand voordat ze beginnen word de reaping gedaan. Deze zal na twee weken pas in de rpg tevoorschijn komen bij de districten zelf. Maar wel al bekend zijn voor jullie, zodat de gekozen mensen nog snel hun karakters kunnen versterken.
{Reaping}
Je zult je vast afvragen hoe de reaping gedaan zal worden, en of het eerlijk is. Natuurlijk is het volkomen eerlijk. De kansen zijn voor oudere kinderen dan wel groter dan voor de jongere kinderen. Omdat zijn meerdere keren hun naam in de pot moeten gooien.
De reaping zal gaan met dit programma: Kilk
{Welke dingen worden gedaan, en welke niet?}
Chariot Riding
Dit word natuurlijk gedaan. Jouw stylist stuurt jouw en je mede district tribuut een pm met welke kleding jullie aan hebben. Jullie krijgen beiden één post om te laten zien hoe mooi je eruit ziet. Zo kun je waarschijnlijk sponsoren krijgen!

Trainen
Dit word echter niet gedaan. Omdat het gewoon veel tijd vergt en het niet al te belangrijk is omdat je jouw skills daar toch niet kan verbeteren.

Training scores
Iedere tribuut krijgt één post de tijd om zichzelf te laten zien aan de mensen die de training scores uitdelen. Deze zullen dit bekend maken nadat iedereen is geweest.

Interviews
Alweer krijgt iedere tribuut een post de tijd om zijn interview te houden en om te reageren op de vragen die de interviewer zal stellen. Zorg dat je hierbij genoeg favorieten krijgt in het publiek, zodat je genoeg sponsors krijgt.
{Gevechten}
Je zult je vast afvragen hoe de gevechten zullen gaan. Dit gaat met een online dobbelsteen programma: Klik. Er worden natuurlijk printscreens gemaakt.

Uitleg:
Als iemand in een gevecht komt, wordt er gevochten en een dobbelsteen beslist wie het gevecht wint. Als ze ongeveer gelijk aan elkaar zijn is het 1, 2, de ene speler wint, 5, 6, de andere speler wint. Is het 3, 4 dan is het gelijk spel en gaat geen van beiden dood. Als een speler in het voordeel is zal deze één cijfer meer krijgen dus een grotere kans om te winnen.

Bovendien worden de gevechten van te voren uitgekozen met dit programma: Klik

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
 
{Hoe worden de Hunger Games gehouden?}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Game Related :: ○ The Hunger Games-
Ga naar: