IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 {The Reaping}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Omega
Administrator
Omega

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: {The Reaping}   za okt 13, 2012 9:13 pm

{The Reaping}
Elke Escort van elk district kiest de naam van een mannelijke en een vrouwelijke tribuut uit de twee glazen ballen. Degene die gekozen zijn, zijn de tributen van de aankomende Spelen. Om gekwalificeerd te worden voor de Spelen moet men ouder dan twaalf jaar zijn en jonger dan achttien jaar. Voor elk jaar dat je weer meedoet gooi je een extra stukje papier met je naam erop in de glazen bol. Dus als je twaalf bent gooi je één keer je naam in de bol, en als je achttien bent al 7 keer.

Elke leeftijdsgroep staat in zijn eigen vlak, dat uit elkaar word gehouden door blauwe touwen. Daar moeten ze wachten tot er een naam uit de glazen bol word gehaald. De reapings vinden plaats op verschillende momenten in verschillende districten, zodat het capitool elke reaping kan zien en het allemaal live op televisie kan worden uitgezonden. Iedereen van het District moet daar aanwezig zijn. Tenzij degene al op het sterf bed ligt, krijgt deze de doodstraf wanneer hij of zij niet aanwezig is.
{Volunteering}
Wanneer iemand het wil, kan hij de plaats in nemen van de tribuut wiens naam uit de glazen bol is gehaald. Dit word vaak gedaan door Career tributen die hun leven lang trainen om in de Spelen te komen. Dit is bijna zeldzaam in de andere districten.
Volunteering is in de meeste districten simpel en snel afgerond. In bijzonder de later genummerde districten zoals District 10, 11 en 12. Maar in de eerder genummerde districten, zoals in de Career Districten, is dit een ingewikkeld proces. Omdat hier veel mensen zijn die dit tegelijk doen aangezien de eer die je hiervoor krijgt enorm groot is. Hier word vaker nogmaals over geloot maar dan met de mensen die de plek in willen nemen van de al gekozen namen die uit de bol zijn gehaald.
{Tesserae}
Voor de bewoners van de districten kan elk kind tussen de twaalf en achttien jaar, als het nodig is, zich aanmelden voor een Tesserae. Dit levert hen een aanbod van een jaar voorraad graan en olie voor een familielid, dit is dan wel niet erg veel waardoor de meeste families al snel twee Tesserae’s per lid pakken. Ze kunnen ook kiezen om dit voor meerdere personen, familieleden, te doen dan enkel voor henzelf. Echter is dit niet geheel gratis. Want voor elke Tesserae komt er nog een extra keer jouw naam in de glazen pot. Waardoor de kans dat jij in de spelen belandt vergroot.
{Quarter Quells}
Elke vijfentwintig jaar pakt de President van Panem een kaartje uit een glazen bol waar een nieuwe regel op staat voor de Spelen. Deze regel maakt altijd een verandering in de manier hoe de Reaping zal gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
 
{The Reaping}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: General :: ○ The Book :: ○ Explanation :: ○ Hunger Games :: ○ Reaping-
Ga naar: