IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Stephanie Hwang

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AppleJuice

AppleJuice

Aantal berichten : 69
Tokens : 1

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Stephanie Hwang   zo dec 02, 2012 12:08 pm

Algemene Informatie:
Volledige naam: Stephanie Hwang
Roep naam: Tiffany / Tiff / Fany
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 jaar
Seskualiteit: Hetero
District: 2
Status: Alive and kickin´

Karakter:
Persoonlijkheid: Stephanie Hwang of hoe ze liever genoemd word Tiffany is een zeer optimistisch en vrolijk meisje. Tiffany doet altijd alsof ze heel zelfverzekerd is terwijl ze eigenlijk met een vinger om is te stoten. Schijn bedriegt dus bij Tiffany. Tiff is op 17 jarige leeftijd aangerand door een van de mannen uit haar district en heeft hierdoor wat nare herrineringen opgelopen met betrekking tot mannen en jongens. Ondanks dat heeft ze een vriendje gehad maar sinds dat ze iets stiller is geworden na de aanranding heeft de jongen het uitgemaakt. Ondanks dat alles houd ze nog steeds van hem en probeert ze er positief onder te blijven dat hij vanzelf wel weer terug komt rennen. Tiffany is vrij perfect in alles wat ze doet, van koken tot het vechten met de zweep alles lijkt ze tot in de puntjes onder de controle te hebben. Toch ziet ze dit zelf niet zo en blijft ze bescheiden en onschuldig in alles wat ze doet. Want ondanks het feit dat ze wel al een volwassen vrouw is is ze over bepaalde dingen nog vrij verlegen en onzeker. Toch is ze niet preuts of introvert te noemen aangezien ze wel heel erg open en soms zelfs assertief is. Ach, eigenlijk is Tiffany een beetje van alles en ligt het er nu maar net aan in wat voor situatie je haar treft.
Goede eigenschappen: Simplistisch en recht door zee, eerlijk en weet wanneer ze serieus moet zijn en wanneer ze een grapje kan maken, is zeer hygiënisch, Lief en zorgzaam, is vrijwel allemans vriend, is bijna altijd in een goede bui, positieve instelling, een doorzetter en blijft vechten voor wat ze denkt, blijft bij haar eigen mening,
Slechte eigenschappen:Is bang voor oudere mannen, is vaak zenuwachtig in een gesprek, word snel nerveus en rood, kan soms wat kort door de bocht zijn, vertrouwt snel mensen, nieuwsgierig, zo nu en dan een beetje obsessief op het gebied van romantiek, word vrij snel jaloers, naïef, klunzig, eigenwijs en wilt vaak het laatste woord hebben, houd zich soms van de domme,
Houd van: Vader, moeder, ex-vriendje, pizza, verse groenten en fruit, bossen en parken, vrij zijn, dansen, zon en warmte, dieren, bloemen, sterren en de maan, muziek, tekenen, mensen met humor, mensen die haar op haar gemak laten voelen, alles wat een vacht heeft of schattig is, Noten en bessen, pumps, kleding, puzzelen, uitdagingen, oefenen met de zweep en meer leren over de planten en bomen, origami, koken, beeldhouwen, slapen of dutjes doen, paardrijden
Heeft een hekel aan:Mensen die snel een oordeel hebben over iemand, vis, oudere mannen en soms ook grote of brede jongens, echte meisjes-meisjes, mensen die te veel praten maar ook mensen die helemaal niet praten, mensen die roken, de groeven, ex-vriendje, sneeuw en alles wat koud en nat is, Hunger games, jongens die denken dat ze alles zijn, hout hakken en vissen, werken, luie mensen, mensen die alleen maar klagen, schoonmaken, wonden en bloed

Uiterlijk:
Bouw: Vrij tenger postuur, heeft niet veel vet op de botten zitten en heeft zichtbaar ondergewicht. Toch stoort het haar niet en kan ze hiermee normaal functioneren, verder is alles smal en klein. Heeft weinig tot geen spieren of in ieder geval geen zichtbare. Heeft smalle taille en een relatief klein hoofd. Doordat ze zo smal is heeft ze niet echt rondingen.
Haarkleur:Op het moment is het bordeaux rood maar ze heeft het ook blond, bruin en zwart gehad, en nu nog steeds verft ze ze wel eens in die kleur. Het ligt er ook maar net aan waar ze zin in heeft.
Oogkleur: Lichtbruin, in de zon lijken ze soms wel wat gelig/oranje.
Kleding: Casual, maar ook vrij modern en kleurrijk. Ze maakt veel gebruik van de kleuren: rood/geel/bruin/zwart/donker groen/wit en blauw. Een beetje de standaard kleuren en heel uiteenlopend. Toch kan ze deze goed met elkaar matchen en heeft ze echt een eigen stijl waar velen wat van kunnen leren.
Accessoires: Draagt wel eens een zonnebril en simpele oorbellen. Verder wat armbanden en zo nu en dan een ketting maar verder houd ze het simpel. Ze heeft wel een ontzettende voorkeur voor hoge pumps waar ze een kleine kast mee vol heeft staan.

Skills

Vuur maken: Level [0]
Hout hakken: Level [0]
Vissen: Level [0]
Camoufleren: Level [0]
Jagen: Level [0]
Planten herkenning: Level [2]
Bouwen: Level [0]
Mechanica: Level [0]
Zweep: Level [2]
Boogschieten: Level [0]
Messen werpen: Level [0]
Zwaard vechten: Level [1]
Vechten: Level [0]

Relaties
Moeder: Hele goede relatie met haar moeder, die heel erg veel van Tiffany houd. Vroeger deden ze werkelijk alles samen nu is dat iets minder geworden. De meeste praktische dingen die Tiffany kan heeft ze van haar moeder geleerd, zoals het koken en wassen enzovoorts.
Vader: Ondanks het feit dat Tiffany echt een moeders-kindje is heeft ze ook altijd veel met haar vader gehad voordat deze stierf. Haar vader is gestorven tijdens een lawine in de groeves van het district. Tiffany mist hem, maar omdat het al 3 jaar geleden is kan ze er nu zonder problemen over praten. De vechtkunsten en plantenherkenning heeft ze van haar vader geleerd.
Broers: Tiffany heeft geen broers noch zussen.
Zussen: Tiffany heeft geen broers noch zussen.
Overige familie: /
Vrienden: Een paar meisjes maar omdat ze een beetje een tomboy is voelt ze zich daar niet echt thuis bij, bij jongens is ze nog altijd voorzichtig. Ze is nog steeds verliefd op een ex-vriendje en 100% positief dat hij wel weer bij haar terug komt vroeg of laat. Beter gezegd dat houd ze zich voor om positief te blijven.
Vijanden:Een wat oudere man in haar district die zich aan haar vergrepen had een paar jaar geleden.
Net ontmoet: /
Parnter: Don’t call it obsession, you don’t know love
Don’t say I’ve gone crazy
Because you don’t know my heart

Houdt van: Moeder, vader, ex-vriendje
Kinderen: /

Feitjes
Lievelingsdier: Reuze konijn.
Lievelingseten: Pizza cheese onion en fruit-mix door elkaar.
Lievelingstoetje: Luchtige aardbeien vla, Strawberry cheesecake
Lievelingskleur: Gebroken wit of Saffier blauw
Lievelingsboek: Lost - Stephanie Meyer
Lievelingskledingstuk: Pumps, hoewel ze stiekem ook wel een fetish heeft voor tassen en lingerie.
Lievelingsgeur: Appels en andere fruit geuren hoewel ze de geur van geplette naaldbomen ook lekker vind.
Lievelingsdag: Maandag omdat het de nieuwe start van de week is.
Lievelingspersoon: Vader en haar ex-vriendje hoewel ze daar niet meer zó gek op is als eerst.
Lievelingsmuziek: Happy hardcore en pop, daarnaast ook ballads en klassiek.

Quotes
''Your voice, your eyes, your touch that lingered on me I can’t forget any of those things – you’re so clear, it seems like we can touch when I hold out my hand.
The sound of your breathing, your gestures, your touch that warmly embraced me I wish I could feel, hear and see you again. Fore I still mis you, dad.''


_________________


That light that was brightly shining the dark path in front of me
I wished for it to be you
But this is already a heart inside a dark shadow
That no one can see.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General Soof
Moderator
General Soof

Aantal berichten : 90
Tokens : 28

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Stephanie Hwang   ma dec 03, 2012 6:18 am

A C C E P T E D
Welcome to the forum

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stephanie Hwang
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Game Related :: ○ Characters :: ○ District 2-
Ga naar: