IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 {Districten}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Omega
Administrator
avatar

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: {Districten}   ma okt 15, 2012 11:07 pm

{Districten}
De natie Panem werd gescheiden in een totaal van twaalf Districten. Elk is verantwoordelijk voor de productie en de aanschaf van goederen in een bepaalde bedrijfstak zoals het Capitool dit heeft gedicteerd. Alle Districten staan onder de macht van het Capitool, en hebben geen bekende invloed met betrekking tot de nationale politiek van Panem buiten hun eigen grondgebied. De districten komen nauwelijks met elkaar in contact, omdat het illegaal is om dit te doen. Dus elk district heeft elk een unieke cultuur, sommige districten zijn verder ontwikkeld dan de anderen. Voornamelijk de districten die het dichts bij het capitool staan zijn het meest ontwikkeld.
Oorspronkelijk waren er Dertien districten in Panem, maar tijdens de donkere dagen werd district 13 uitgewist door het capitool. Elk district biedt iets aan het capitool. Bijvoorbeeld District 12 biedt kolen, en district 4 biedt vissen.
{Capitol}
Het Capitool is de hoofdstad van Panem, en heeft de complete macht over alle 12 de districten. De mensen die hier wonen streven ernaar om er jonger en mooier uit te zien. Daarom is stijl hier het meest belangrijk.
{District 1}
District 1 is een van de twaalf districten van Panem. Zijn industrie is het maken van luxe producten voor het Capitool. Vanwege de aard van de industrie word dit district het rijkste van alle districten genoemd, het Capitool is echter rijker. District 1 is een Career district.
{District 2}
District 2 staat bekend om zijn beeldhouwwerken, en de steen die ze uit hun groeves halen. Ze produceren ook wapens, maken treinen en benodigdheden voor de Peacekeepers. Zij zijn de grootste supporters van de Hunger Games, en worden daarom erg verwend door het Capitool. District 2 is een Career district.
{District 3}
District 3 handelt normaal in elektronica, toch is het bekend dat dit district ook verschillende mechanische producten maakt. Zoals auto’s en vuurwapens. District 3 is géén career district, terwijl district 4 dit wel is.
{District 4}
District 4 staat bekend om zijn vissen, zij hebben de meeste ervaring met het gebruiken van netten en drietanden, het maken van vishaken, zwemmen en het herkennen van zee-wezens. District 4 is een Career district.
{District 5}
District 5 is een van de twaalf districten van Panem. Hun belangrjikste industrie is elektriciteit. Daarom is dit district verantwoordelijk voor alle elektriciteit van alle districten en het capitool.
{District 6}
District 6 houdt zich bezig met het transport. Zij maken onder andere busjes, vrachtwagens en nog meer dingen die met transport te maken hebben.
{District 7}
District 7 werkt met hout. Veel van de mensen die hier wonen hebben ervaring met bijlen, zagen en al het andere gereedschap waarmee ze bommen kunnen kappen.
{District 8}
District 8 is gespecialiseerd in de productie van textiel. Ook hebben ze een fabriek die de uniformen van de Peacekeepers maakt.
{District 9}
District 9 werkt met graan. Ze planten, verbouwen en sturen het grootste deel van hun oogst naar het Capitool.
{District 10}
District 10 werkt met vee. Ze hebben hele weilanden vol met koeien, paarden en vele andere vee dieren.
{District 11}
District 11 is gespecialiseerd in landbouw. Boomgaarden en velden vol met graan en katoen zijn hier te vinden rondom de wijk. Bijna alles word per direct naar het capitool verzonden. Dit district is tevens een van de armste districten, daarnaast zijn de Peacekeepers hier het strengst.
{District 12}
District 12 is gespecialiseerd in de mijnbouw, voornamelijk kolen. Dit district ligt het verst van het capitool af en is het armst van alle districten.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
 
{Districten}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: General :: ○ The Book :: ○ Explanation :: ○ Panem-
Ga naar: