IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Winter Soldier

Winter Soldier

Aantal berichten : 9
Tokens : 3

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores   vr nov 30, 2012 12:34 pm

Algemene Informatie:
Volledige naam:
Geslacht:
Leeftijd:
District:
Status:

Karakter:
Persoonlijkheid:
Goede eigenschappen:
Slechte eigenschappen:
Houd van:
Heeft een hekel aan:

Uiterlijk:
Bouw:
Haarkleur:
Oogkleur:
Kleding:
Accessoires:

Skills
Je bent toegestaan om vijf levels van de skills aan jouw karakter te geven, de rest zul je moeten kopen in de 'Get the Skills' winkel.

Vuur maken: Level [Vul hier een level in]
Hout hakken: Level [Vul hier een level in]
Vissen: Level [Vul hier een level in]
Camoufleren: Level [Vul hier een level in]
Jagen: Level [Vul hier een level in]
Planten herkenning: Level [Vul hier een level in]
Bouwen: Level [Vul hier een level in]
Mechanica: Level [Vul hier een level in]
Zweep: Level [Vul hier een level in]
Boogschieten: Level [Vul hier een level in]
Messen werpen: Level [Vul hier een level in]
Zwaard vechten: Level [Vul hier een level in]
Vechten: Level [Vul hier een level in]

Relaties
Moeder:
Vader:
Broers:
Zussen:
Overige familie:
Vrienden:
Vijanden:
Net ontmoet:
Parnter:
Houdt van:
Kinderen:

Code:
[table width="700" height="518" border="0px" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" background="http://img201.imageshack.us/img201/2747/kader3.png"][tr][td]<div style="width:347px;height:380px;overflow:scroll;overflow-y:scroll;overflow-x:hidden;margin-bottom:20px;margin-left:323px;margin-top:105px;margin-right:20px; align="right">[size=10][font=georgia][justify][color=black]Text~[/color][/justify][/font][/size][/td][/tr][/table]

_________________

hey mr dream-maker, send me a dream
this one is over, it's not what it seemed
and so tonight, when I turn out the light,
send me a new dream tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winter Soldier

Winter Soldier

Aantal berichten : 9
Tokens : 3

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores   vr nov 30, 2012 12:44 pm

Algemene Informatie:
Volledige naam: Thomas Jackson Barnes
Bijnaam: TJ
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
District: 3
Geaardheid: Homoseksueel
Status: Just moving

Karakter:
Persoonlijkheid: TJ is vrij moeilijk. Hij lijkt heel open naar iedereen toe en lijkt open te staan voor nieuwe contacten, vriendschappen, en ervaringen, maar tegelijkertijd is hij heel gesloten en laat hij niets over zichzelf los. Als hij high is, is hij of heel stil en teruggetrokken en emotioneel, of neemt hij niets serieus. Omdat de meeste mensen hem alleen maar in het laatste geval zien, nemen ze hem over het algemeen niet al te serieus, waar TJ een hekel aan heeft. Mede door dit laatste heeft hij een behoorlijk kort lontje, en wanneer hij het gevoel heeft dat er de spot met hem gedreven wordt, kan hij daardoor enorm fel uit de hoek komen. TJ is geen slecht persoon; hij wil vrienden, hij wil klaarstaan voor mensen, hij wil mensen laten merken dat hij van ze houdt, maar hij is bang dat hij het alleen maar verpest zoals hij dat bij Douglas ook heeft gedaan, dus drijft hij ze van zich af om hen (en zichzelf) pijn te besparen.
Goede eigenschappen: Gedreven, sociaalvaardig, bereid te helpen, goede luisteraar, stelt anderen voor zichzelf, wil zich helemaal voor anderen geven, groot hart
Slechte eigenschappen: Kan geen nee zeggen, blijft hangen in het verleden, vergeeft niet of moeilijk, gesloten, kort lontje, laag gevoel van eigenwaarde, escapistisch
Houdt van: Douglas, Sean, piano spelen, drugs, muziek, drukte, zoetigheid, regen, buitenlucht, zon
Heeft een hekel aan: Piano spelen, drugs, zijn vader, Peacekeepers, de Hunger Games, Capitool, in de spotlight staan, niet serieus genomen worden, honger, harde geluiden

Uiterlijk:
Bouw: Normaal tot lichtelijk gespierd
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Blauw
Kleding: Casual, smart
Accessoires: Ketting met een klein beeldje van een engel eraan [van Douglas], chain bracelet [van Sean]

Skills
Vuur maken: Level [0]
Hout hakken: Level [0]
Vissen: Level [0]
Camoufleren: Level [0]
Jagen: Level [1]
Planten herkenning: Level [2]
Bouwen: Level [0]
Mechanica: Level [1]
Zweep: Level [0]
Boogschieten: Level [0]
Messen werpen: Level [1]
Zwaard vechten: Level [0]
Vechten: Level [0]

Relaties
Moeder: De relatie met zijn moeder is in principe goed, al kan TJ niet lang bij haar in de buurt blijven omdat ze te overbeschermend is. Zij was de eerste die wist van TJs drugsverslaving, en ze probeerde hem er altijd bij weg te houden, maar dit irriteerde hem enkel, waardoor hij haar langere tijd links heeft laten liggen. Na Douglas' dood en TJs zelfmoordpoging is ze alleen nog maar beschermender geworden, en hoewel TJ begrijpt waarom, ervaart hij haar bezorgdheid als verstikkend en kan hij niet lang met haar in één kamer blijven.
Vader: Met zijn vader heeft TJ een buitengewoon slechte relatie. Hij heeft het gevoel dat zijn vader hem nergens in steunt en hem alleen maar probeert te kleineren of in die banen te leiden die hij voor TJ wil zonder erbij stil te staan dat TJ wel eens iets heel anders zou kunnen willen. Wat hij zijn vader vooral kwalijk neemt is dat hij TJs zelfmoordpoging behandelt als een 'stunt' en er niet serieus bij stil staat dat TJ in een diep dal zat waar hij nog steeds niet uit is. Dientengevolge ziet hij zijn vader nauwelijks.
Broers: Douglas was zijn jongere tweelingbroer. TJ is nooit uitgeloot voor de Hunger Games, maar Douglas wel. TJ was op het moment dat Douglas als Tribute uitgeloot werd half high, waardoor hij zich niet op tijd als Volunteer kon aanmelden; Douglas moest de Hunger Games spelen. Hij vertrok en kwam niet terug. TJ zag zijn broer voor zijn ogen en de ogen van duizenden anderen sterven. Na het einde van die editie van de Hunger Games heeft hij zelfmoord proberen te plegen, maar zijn moeder vond hem en kreeg hem op tijd bij een ziekenhuis. TJ voelt zich nog steeds enorm schuldig over Douglas' dood, en nachtmerries hierover teisteren hem nog steeds.
Zussen: -
Overige familie: -
Vrienden: -
Vijanden: -
Net ontmoet: -
Partner: -
Ex-partner: Toen TJ op zijn zeventiende zeker wist dat hij homo was, kwam het doordat hij verliefd was op Sean Reeves. Sean was twee jaar ouder en had compleet andere vrienden, populaire vrienden, maar desondanks nam hij zich de tijd om naar TJ te glimlachen en te vragen hoe het ging, vooral na Douglas' dood. Na lang wikken en wegen en om elkaar heen dansen kregen de twee dan toch eindelijk een relatie, toen TJ inmiddels negentien was. Sean wilde echter niet dat mensen ervan wisten; TJ had hier geen problemen mee, zolang hij Sean maar had. Bij Sean kon hij immers vergeten dat zijn broer dood was omdat hij niet snel genoeg gereageerd had. Twee jaar lang ontmoetten ze elkaar in het geheim en keken ze elkaar niet aan wanneer ze zich in het openbaar bevonden. Toen, op TJs eenentwintigste, brak Sean het af met de reden dat zijn vader een kneuzing op zijn nek had gezien en om uitleg had gevraagd; Sean had zich eruit kunnen praten, maar werd daarna wel panisch dat mensen zouden weten dat hij een relatie had met een man. Hij verliet TJ en heeft hem daarna nooit meer aangekeken. Voor zover TJ weet werkt hij nu in het Capitool.
Houdt van: Douglas, Sean
Kinderen: -

Trivia
» Aangezien drugs duur is en hij niet vaak voldoende geld heeft, heeft TJ zichzelf aangeleerd die planten te vinden en herkennen die hem in hogere sferen brengen tot hij wel voldoende geld op zak heeft.
» De ketting die nu TJs meest waardevolle bezit is, nog waardevoller dan Sean's armband, had Douglas om toen hij aan de Hunger Games deelnam. TJ heeft het rond zijn nek weggehaald voor zijn begrafenis.
» Sean heeft hem de armband nooit gegeven; hij had hem per ongeluk achtergelaten toen hij voor de laatste keer bij TJ was. TJ wilde hem eerst weggooien, maar heeft hem uiteindelijk toch gehouden. Hij is nu niet meer zonder te zien.


Code:
[table align=center cellpadding=0 cellspacing=0 bgcolor=#0f121a width=1][td valign=top][img]http://img201.imageshack.us/img201/2747/kader3.png[/img]<div style='padding-right: 5px; margin-top: -400px; margin-left: 333px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; width: 337px; height: 360px; overflow: auto; text-align: justify;'>[font=georgia][color=black][size=10][b]TEXT[/size][/color][/font]</div>
[/td][/table]

_________________

hey mr dream-maker, send me a dream
this one is over, it's not what it seemed
and so tonight, when I turn out the light,
send me a new dream tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Game Related :: ○ Others :: ○ Dropping-
Ga naar: