IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sunggyu Kim

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AppleJuice

avatar

Aantal berichten : 69
Tokens : 1

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Sunggyu Kim   vr nov 30, 2012 11:28 am


WestAlgemene Informatie:
Volledige naam: Sunggyu Kim
Engelse naam: West Kim
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Seskualiteit: Bi-seksueel
District: 10
Status: Gezond, In leven, Single en verveeld.

Karakter:
Persoonlijkheid: Sunngyu of hoe hij liever genoemd word, West is een hele normale puberachtige jongen. Hij is vrij zorgzaam en lief maar is aan de andere kant ook snel op zijn teentjes getrapt en chagrijnig of kwaad. West is best wel lui aangelegd en doet ook niet gauw veel meer als minimaal nodig is, tenslotte zit hij hier toch nog wel een tijdje. Ondanks het feit dat hij lui is, is hij wel atletisch en sportief, mede dankzij de vele zware klussen die hij krijgt bij zijn oom op de boerderij. West is recht voor de raap en denkt niet áltijd aan de consequenties die zijn woorden mogelijk met zich mee brengen. Verder is hij vrij sarcastisch en lijkt hij vrij saai te zijn. Tóch droomt ook deze jongen van avontuur en spanning in zijn leven, hoewel je dat op het eerste gezicht misschien niet zou zeggen. Verder kun je West omschrijven als lax en ongeinterreseerd in het leven en wat het leven en mensen te bieden hebben. Hij heeft een behoorlijke afkeer jegens the hunger games en vreest niet om zijn mening te uitten met of zonder de peacekeepers erbij. Zo nu en dan komt hij wel eens in de problemen met de peacekeepers waar hij zich behendig als hij is vast wel weer uit werkt. Dom is deze jongen namelijk ook niet. Kortom: Lief, soms wat onhandig(wanneer het op romantiek aankomt), uitgesproken, nonchalante maar lieve jongen.
Goede eigenschappen: Recht voor z'n raap, zegt meteen wat in hem opkomt hoewel hij wel rekening houd met de ander, hij is heel erg behulpzaam hoewel hij dit wel op zijn eigen bescheiden en nonchalante manier doet waardoor het niet altijd evenveel opvalt dat het ook echt van hem af komt, hij is loyaal en geen roddelaar, hij heeft goede manieren en dan met name bij eerste ontmoetingen, daarnaast heeft hij respect voor ouderen en met name voor zijn oudere broer North.
Slechte eigenschappen: Komt vaak te laat en vergeet veel dingen, hoewel hij doet alsof er dan niets aan de hand is en die andere gewoon te vroeg zijn, lui, hij liegt wel eens en is soms té hard in zijn woorden en daden, hij heeft de neiging om weg te lopen van ruzies of gesprekken wanneer het hem te veel word of wanneer hij geen interesse of zin meer heeft, hij laat weinig gevoel zien voor de ogen van anderen waardoor sommige mensen denken dat hij emotieloos is of als steen wat niet zo is, hij is vrij jaloers aangelegd, Hij is licht sarcastisch en plagerig, verder slaat hij zo nu en dan woede (letterlijk) van zich af.
Houd van: Snoepjes en zoetigheid, Vee, Risotto, Natuur bomen en rust, muziek, Peter Pan, Captain Hook, North, Dance en hippere up-beat muziek, Zingen en dansen, piano spelen, sandwiches, naar de wolken staren, de geur van het bos wanneer het net geregend heeft, knipperlicht relatie met paarden en het rijden daarvan, winter en andere koud natte dagen (herfst), vastbesloten mensen, ontzettende dromers en mensen die geen realiteit kunnen zien, mensen die andere of vooral de zwakkeren pestten, lieve pure en onschuldige mensen maar niet te verwarren met échte engeltjes waar hij dan weer een hekel aan heeft, pijl en boog
Heeft een hekel aan:Wachten, mensen die te laat komen, meisjes die denken beter te zijn en roekeloze beslissingen nemen, groenten, lezen, grote groepen mensen, lange teksten schrijven, The Hunger Games, werken, onnodig bloed dat vloeit, zijn moeder, Vegetarische mensen, jaren 70 of 90 muziek, country muziek, het feit dat North beter kan dansen als hijzelf, alleen zijn, te nette kleding of gelegenheden, zomer of warme plakkerige dagen, slapen met enige vorm van licht ergens, krijsende kinderen, vissen, onverschillige mensen, 1ste district en eigenlijk zo'n beetje alle career districten, en het zinloos jagen op dieren of het slachten er van, opgezette dieren

Uiterlijk:
Bouw: Normaal, iets tenger met matige bespiering en een zeer ongedinieerde 4-pack waar hij verder geen extra moeite voor doet of whatsoever. Dunne polsen en licht gedefinieerde kuiten en bovenarmen.
Haarkleur: At the moment rood geverfd maar hij heeft ze ook vaak bruin. Van origine zijn ze zwart, hoewel hij ze zo sinds zijn 12de levensjaar al niet meer heeft gehad.
Oogkleur: Bruin, donkerbruin maar vertonen wat van amber wanneer hij in het licht kijkt,
Kleding: Casual, stylish, probeert er altijd op zijn best uit te zien met wat hij heeft. Draagt vooral de kleuren: Cherryrood, bordeaurood, koolzwart, metallic grijs, gebroken wit, wit, asgrijs en heel soms wat neonkleuren hoewel dat meestal accenten zijn. Draagt graag en veel big shirts gecombineerd met een donkere skinny jeans en een sjaal of col-sjaal. Heeft heel erg veel schoenen met een grote variatie aan kleuren en soorten, hoewel hij het voornamelijk houd bij sneakers en gympen.
Accessoires: Heeft vaak een zonnebril bij zich of op, verder draagt hij ook wel eens een bril zonder glazen er in, verder is hij vaak te vinden met een koptelefoon of oortjes.

Skills

Vuur maken: Level [0]
Hout hakken: Level [1]
Vissen: Level [0]
Camoufleren: Level [0]
Jagen: Level [1]
Planten herkenning: Level [0]
Bouwen: Level [0]
Mechanica: Level [0]
Zweep: Level [0]
Boogschieten: Level [2]
Messen werpen: Level [0]
Zwaard vechten: Level [0]
Vechten: Level [1]

Relaties
Moeder: Slechte relatie omdat zij er nooit voor hem en North geweest is wanneer ze haar nodig hadden, hij houd wel zielsveel van haar maar haat haar minstens evenveel.
Vader: Heeft hij nooit echt gekend omdat West meer een ongelukje was, zijn vader heeft North zijn moeder en hemzelf toen verlaten voor een ander en hun dus aan hun lot overgelaten. West haat hem maar is tegelijkertijd nieuwsgierig naar hem.
Broers: Heeft een broer: North. North is zijn broer die hij met alles toevertrouwd, hij is tevens het enige persoon aan wie hij een zwakte laat zien en dus niet doet alsof hij van steen is. North heeft namelijk veel voor hem betekent wanneer zijn moeder besloot te kappen met het zorgen voor West en North nadat hun vader hen in de steek heeft gelaten. West is soms wel jaloers op North, vooral omdat in West zijn ogen North zijn vader wel heeft gekend.
Zussen: /
Overige familie: Oom. Hij heeft een oom waar hij vaker bij in de stal werkt en op de boerderij, ook rijd en verzorgd hij daar soms de paarden. Dat is dan ook de enige manier hoe hij zelf en voor zijn familie een beetje geld verdient.
Vrienden: Hij heeft nooit echt veel vrienden gehad en is altijd meer een lone wolf geweest, iemand die niet graag banden legt met iemand die de volgende dag weer weg kan zijn.
Vijanden: Die heeft hij meer als vrienden, hoewel het meestal niet op meer uitdraait als een woordenwisseling of een kwajongens gevecht.
Net ontmoet: /
Parnter: I only need 60 seconds to describe this love story and how I fell in love.. And I only need 60 seconds to describe this sad story about how I lost the one I loved.
Houdt van: North en zijn moeder in zekere zin.
Kinderen: /

Feitjes
Lievelingsdier: Blauwvoetgent.
Lievelingseten: Risottorijst met kip erbij en zoetzure saus.
Lievelingstoetje: Tiramisu, stracciatella ijs of yoghurt.
Lievelingskleur: Asgrijs of kersenrood.
Lievelingsboek: Peter Pan.
Lievelingskledingstuk: Sjaal/col-sjaal en schoenen.
Lievelingsgeur: Kokos of musk, hoewel niets de geur van het bos topt wanneer het zojuist geregend heeft.
Lievelingsdag: De zaterdag omdat dat een van de enige dagen is waarop hij sóms niets te doen heeft.
Lievelingspersoon: North of Captain James Hook / JAS.
Lievelingsmuziek: Rock, dance en een beetje ballad's mits de lyrics maar goed is.

Quotes
''Hunger Games? Oh je zult de jaarlijkse schoonmaak a.k.a. bevolkings uitdunning wel bedoelen.''

''Pull yourself together want hier in Panem overleven alleen de sterksten, diegene die in stukjes liggen zoals jij moeder, daar word overheen getrampeld.''

That light that was brightly shining the dark path in front of me, I wished for it to be you. But this is already a heart inside a dark shadow. That no one can see.

_________________


That light that was brightly shining the dark path in front of me
I wished for it to be you
But this is already a heart inside a dark shadow
That no one can see.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General Soof
Moderator
avatar

Aantal berichten : 90
Tokens : 28

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Sunggyu Kim   vr nov 30, 2012 11:48 am

A C C E P T E D
Welcome to the forum

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunggyu Kim
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Game Related :: ○ Characters :: ○ District 10-
Ga naar: