IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 It smells like shit. [OPEN]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Spell

avatar

Aantal berichten : 265
Tokens : 40

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: It smells like shit. [OPEN]   vr nov 30, 2012 7:23 am

Spoiler:
 

________________________________________

George keek zorgelijk naar zijn moeder die weer eens aan het huilen was omdat Percy zijn neus liever in het werk stak dan dat hij eens naar zijn familie omkeek. Dag en nacht was hij soms bezig om zijn bijbaantje bij een of andere stomme boer op de been te houden. Dat was dan ook nog het enige wat hij fatsoenlijk kon doen. Fred en hijzelf vonden het maar grof dat Percy zijn familie zo in de steek liet omdat een of andere gierigaard hem zogenaamd veel te bieden had. Maar mam dacht daar blijkbaar anders over. George had medelijden met haar dat ze zo vaak om Percy moest huilen. Hij besloot om vandaag maar eens te gaan kijken naar die boerderijen, eens zien of hij die vent kon uitschelden. Fred kon niet meekomen, die had straf. Hij had als grapje de wc – samen met George, natuurlijk, maar dat wisten de anderen niet omdat Fred de schuld volledig op zich had genomen zodat George eens naar die boerderij kon gaan kijken – gesaboteerd, waardoor het water naar boven kwam lopen en net niet over de pot op de grond kletterde. Fred had een draai om zijn oren gekregen en moest nu van ma bovenblijven. George had hem dankbaar aangekeken. Als ma boos was, dan waren het geen goede tijden voor diegenen die de schuld op zijn geweten had. Dat wisten ze nu al negentien jaar. George wou nog naar boven gaan om Fred te laten weten dat hij wegging, maar ma was in de keuken en die zou het zo merken als hij met Fred zou communiceren. Hun apart houden was de zwaarste straf die ze kon opleggen, maar George kon het zich nu ook weer niet permitteren dat hij ook naar zijn kamer moest gaan, net nu hij zo’n belangrijke missie had.

Al roepend ging George de deur uit. Hij vond het altijd nodig om keihard door het huis te schreeuwen dat hij weg zou gaan. Hij en Fred maakten altijd grapjes. Aan werk waren ze nog niet echt begonnen, tot grote teleurstelling van hun moeder. George schudde het weg. Met een grote glimlach begon hij te lopen. Hij was blij dat zijn huis niet uit een boerderij bestond. Percy had maar geluk met zijn bijbaantje, ook al was dat bij een man die hij zogenaamd al zijn hele leven zou kennen en die het nu niet zo breed had. Heel de familie vond hem maar een zak, maar Percy prees hem natuurlijk de hemel in. Fred maakte er vooral grove opmerkingen over, George viel hem soms bij en dan kregen ze op hun kop van ma omdat zij niet wou dat Percy zich steeds meer zou gaan afzonderen. ‘Dat gebeurt al, ma. Hij laat ons gewoon in de steek,’ had Fred schamper gezegd. Dat had hij wel geweten. Hij had op zijn kamer moeten blijven de rest van de avond. En ma moest alleen maar huilen. George keek opzij. Daar woonde die gierigaard. Hij was niet buiten. Zou hij binnen zijn? George had geen zin om daar onderzoek naar te doen. Hij ging alleen maar kijken hoe het Percy hier moest bevallen. George zou dit bijbaantje echt niet zien zitten. Ma had hem eens toegeschreeuwd dat Percy tenminste iets voor de kost deed. George had daarop met zijn ogen gerold. Voor de kost? Voor de kost zijn reet. Percy hield toch alles voor zichzelf, als hij al iets zou krijgen natuurlijk. George draaide zich weer om en besloot om naar een rustiger deel te gaan. De stank hier werd hem te veel. Bij een grote eik stopte hij en ging hij even zitten om uit te rusten.

________________________________________

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: It smells like shit. [OPEN]   vr dec 07, 2012 6:25 am

NIALL HORAN & PIPPIN


'Kom op Pip, ga nou gewoon mee!' de blonde jongen zat op zijn knieën, het touw in zijn handen helemaal gespannen terwijl de kleine labrador aan het einde verwoed pogingen deed om te ontsnappen aan Niall. Pippin had een vogeltje gezien, en meteen wilde de jonge hond erachter aan. hoe klein hij ook mocht zijn, sterk was hij zeker. Niall zuchtte en keek om zich heen, hopend dat niemand het zou zien. hij stond al genoeg bekend als een kneusje, de jongen zonder familie, en dan zou hij zelfs nog niet de baas kunnen spelen over een pup?

'Pippin!' siste hij nogmaals, terwijl zijn felblauwe ogen nauw samengeknepen op de hond gericht waren. Pip piepte, en bedacht zich blijkbaar dat de vogel toch niet zo interessant was. hij blafte hoog, en draaide zich weer om naar Niall, waarna hij vrolijk tegen de blonde jongen op sprong. Niall schudde lachend zijn hoofd en trok Pip omhoog, en hield hem vast in zijn armen, terwijl hij met zijn neus de heerlijke jonge honden geur opsnoof.

Hij was een doetje, dat was zeker, hij had geen getrainde skills, hij wist alles dat hij wist dankzij zijn ouders. de hele hongerspelen probeerde hij zo veel mogelijk te negeren, te vergeten dat het zijn leven zou gaan verpesten ooit, dat zijn naam misschien uit de boetebol te voorschijn zou komen, of de naam van iemand die hij kende...

rustig liep hij langs het pad met de boerderijen, in de richting van het dorp. de grote eik, rechts van hem, begon zijn bladeren al weer te verliezen, de grond bezaaid met de bruin gekleurde bladeren. nors schopte Niall tegen een paar bladeren, waarna hij lachte omdat Pip de bladeren vrolijk probeerde te vangen, op en neer springend in de lucht. dan trekt hij zich weg van blaadjes, Niall mee trekkend naar de boom. daar zat een jongen, rood haar, rustig tegen de eik aangeleund. pip blafte vrolijk, terwijl Niall glimlachte. 'Pip, niet zo trekken.' hij trok pippin terug, terwijl zijn ogen op de jongen gericht bleven. 'Sorry, hij is een beetje wild.' grijnsde hij vriendelijk.


Just smile like everything is perfect.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spell

avatar

Aantal berichten : 265
Tokens : 40

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: It smells like shit. [OPEN]   wo dec 19, 2012 11:24 pm


________________________________________

Eigenlijk was het best wel lekker om hier zo te zitten. Hij zou misschien zo wel in slaap kunnen vallen, alles een beetje achter zich laten… Net op het moment dat hij zijn ogen wilde sluiten om de slaap toch maar te vatten, hoorde hij iets. Hij opende één oog. Hoewel hij meer voor katten was, vond George honden ook wel leuk. Ze waren zo speels en konden soms zo grappig overkomen. Evenals hij. George grinnikte even. Als hij deze gedachte zou delen met zijn tweelingbroer Fred, dan kreeg hij een elleboogstoot van Fred. Soms was hij best wel egoïstisch aan het doen, alsof hij beter was dan zijn wederhelft, maar Fred wist ook wel dat hij dat voornamelijk deed om grappig te doen. Fred kon dan soms ook wel overdrijven. Maar dat vond George dan wel weer grappig. George keek lachend naar de jongen. ‘Geen probleem,’ zei hij, waarna hij een blik op het hondje wierp. Hij schatte hem best nog wel jong, maar sommige pups werden immers ook niet groter dan hun lengte die ze nu waren, dus eigenlijk kon hij er weinig over zeggen. Hij moest dan ook eerlijk toegeven dat hij totaal geen verstand had van honden. De naam vond hij dan wel maar raar, als hij het goed verstaan had. Pip? Ach ja, er bestonden vast wel raardere namen. Hij had er in heel zijn leven wel een paar gehoord. Hij draaide zijn hoofd even naar de akkers die hij verderop zag staan, maar richtte zijn blik algauw weer aandachtig naar de jongen. Het kwam eigenlijk weinig voor dat hij hier echt iemand tegenkwam. En dan met een hond nog wel. Interessant. George besloot om alvast maar geen grapjes uit te halen. De vorige keer dat hij dat gedaan had, was iemand boos met een hark achter hem aangekomen.

George stond op. Hij was zijn liggende houding sowieso wel een beetje beu en wou wat meer rechtstaan. Zo kwam hij immers ook beleefder over op de jongen, hoewel dat laatste hem eigenlijk vrij weinig kon schelen. Hoe meer zijn moeder haar best deed om wat fatsoen in haar zonen te proppen, hoe minder zij hun best deden om dat fatsoen in zich op te nemen. Met uitzondering van Percy, natuurlijk. De slijmbal. Fred en hij waren pas erg. Die hadden geen fatsoen. Ja, wel voor hun familie, maar voor de rest niet echt. Konden alleen maar grapjes maken die zijzelf nog het leukste vonden. ‘Mijn naam is George,’ zei hij, waarna hij naar de jongen keek. Hij deed een hoofdknik naar de pup. ‘Heet je hond echt Pip?’ Hij grijnsde even, hield zijn flauwe grapjes nog maar even in.

________________________________________

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It smells like shit. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It smells like shit. [OPEN]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 10 :: Farms-
Ga naar: