IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Some place new

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daydreamer

avatar

Aantal berichten : 136
Tokens : 22

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Some place new   di nov 27, 2012 8:11 am

Orchid
N I R V A N A
Angie, ain't it good to be alive?


"Yana?" Fluisterde ze zacht terwijl haar grasgroene ogen door de schaduwen staarde haar vader was woedend geweest toen Nirvana had gevraagd of ze op zoek kon gaan naar moeder en jongere zusje hij had haar opgesloten in haar kamer en dat had er voor gezorgd dat Orchid door haar raam naar buiten was geslopen. Rond deze tijd was hij er vast wel achter gekomen dat ze helemaal niet meer in haar kamertje was. Zou hij achter haar aankomen? Zou hij haar aan haar haren terug trekken? Zou hij haar weer Angie noemen zoals haar moeder haar altijd noemde.. zou hij haar smeken?

Het klonk allemaal zo verkeerd in de oren van het achttien jarige meisje hoe jong ze dan ook in haar hoofd was ze wist dat haar vader nooit van haar zou houden. Hij zou haar hebben gebruikt om haar moeder pijn te laten voelen mocht dat er ooit van gekomen zijn..

Haar vader was een monster en verdiende de bijnaam Monster veel meer als zij.. Ze was onschuldig alleen op Discord na dan wellicht maar Nirvana kon hem toch niet volledig vertrouwen? "Achter je.." Siste de schaduw met de naam Discord zacht en meteen voelde Nirvana zich kil worden en draaide zich snel om om met grote groene ogen staarde ze naar de overduidelijke gestalte die wellicht.. twee meter van haar vandaan stond? Langzaam deed ze een stap naar achteren en staarde degene aan zich eigenlijk afvragend of het haar zuster kon zijn..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Some place new   di nov 27, 2012 8:21 am


ZAYN MALIK.

de blonde pluk in zijn haar wipte op en neer terwijl de gespierde jongen op de tredmolen liep. Het was een bergsimulatie, waarbij je dus omhoog moest rennen, een nog grotere uitdaging dan gewoon rechtdoor rennen. Hij moest zichzelf blijven uitdagen, moest zichzelf blijven uitputten, wilde hij ook maar een kleine kans maken bij de hongerspelen. Hij zette het apparaat uit, veegde even met de handdoek die om zijn nek hing langs zijn voorhoofd, en liep toen het trainingscentrum uit terwijl hij zijn hand opstak naar de receptioniste, een glimlach op zijn knappe gezicht.

hij was in een opperbest humeur, een unicum. De laatste dagen was alles beter geworden. Hij had zichzelf eindelijk zo ver gekregen om gewoon zijn leven op te pakken, om niet meer geplaagd te worden door de herinneringen aan zijn ouders, aan zijn zusje. Natuurlijk, hij dacht wel aan ze, maar hij werd er niet meer gek van. Hij kon eindelijk het huis van hem noemen, kon er eindelijk normaal wonen.

en dat alles door dat ene meisje. Eerlijk gezegd was hij haar naam al weer vergeten. Hij had haar net ontmoet, maar ze was precies zoals hij, een enorme flirt, altijd in voor een lolletje. Hij had haar meegenomen naar zijn huis, waar ze snachts was gebleven. Ze hadden lol gehad, maar nu moest hij weer verder, opzoek naar nieuw vermaak.

De rugtas lag losjes over zijn schouder, zijn linkerhand had de band vast, terwijl zijn rechterhand een fles met drinken bij zijn mond bracht, lopend in het halfduister. hij draaide de hoek om, een steegje in dat een shortcut naar zijn huis betekende. plotseling zag hij een gestalte aan de andere kant van de steeg, en hij bleef staan. toen zijn ogen gewend waren aan het duister stapte hij door, en stond stil voor de persoon, een meisje. 'Gaat het wel?' zei Zayn, zijn diepe stem zacht en vriendelijk. waarom zou ze hier staan, alleen, in het donker?

Hij trainde genoeg, was misschien iets wat je een soort van beroeps kon noemen, maar slecht was hij niet. hij zou altijd proberen iemand te helpen.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daydreamer

avatar

Aantal berichten : 136
Tokens : 22

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Some place new   di nov 27, 2012 11:24 am

Orchid
N I R V A N A
Angie, ain't it good to be alive?


'Idioot ren weg misschien is het je pa' Siste een duistere stem in haar oor waardoor Nirvana nogmaals een stap naar achteren deed. Toen de duidelijk jongen eenmaal in haar gezichtsveld kwam was er iets van opluchting te vinden in haar gestalte. 'geluk' siste Discord en snoof even even trok ze haar hoofd richting de schaduw.. Hoe langer ze hem voor zich zag hoe duidelijker zich een gezicht vormde.. Nog even en Discord zou echt zijn voor haar al was hij dat al gedeeltelijk..

De jongen vroeg of alles goed ging en Nirvana staarde even stil naar de jongen. Haar vader had haar verboden met welke jongen dan ook contact te hebben alsof ze haar zouden mogen.. Misschien was dit een van de eerste keren dat een jongen haar normaal aansprak.. "Het gaat prima.." Siste ze zacht woorden die door Discord in haar oor waren gefluisterd. Grasgroene ogen staarde in het halve donker naar de jongen en in stilte probeerde ze een schatting te maken van hoe oud hij ongeveer zou kunnen zijn..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Some place new   vr dec 07, 2012 3:29 am


ZAYN MALIK.

hij zag haar opzij kijken, duidelijk iets observerend. hij zag niks, behalve de schaduw van het meisje zelf op de muur achter haar. wat was er met haar? ze leek angstig, zenuwachtig misschien.. iets vreemds had ze iniedergeval wel, maar dat maakte hem alleen nog maar nieuwschieriger.

Zayn propte zijn handen in zijn broekzakken, nonchalant leunde hij tegen de muur, tegenover het meisje. ze staarde naar hem, en uiteindelijk sprak ze dan toch. het gaat prima haar ogen, gifgroen, staarden hem doordringend aan, en hij schraapte even zijn keel, terwijl hij zijn handen verdedigend om hooghield. haar stem klonk bijna kwaad. 'oke oke, ik probeer maar te helpen.' zijn glimlach glijdt over zijn gezicht terwijl hij haar in zich opneemt, voor zover dat gaat in het halve duister. 'Ik ben Zayn.' voegt hij er dan nog aan toe, terwijl zijn donkere ogen die gifgroene van haar weer vinden.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Some place new   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Some place new
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 1-
Ga naar: