IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The sun is up, the darkness is down.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mother Mary

avatar

Aantal berichten : 45
Tokens : 8

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: The sun is up, the darkness is down.   ma nov 26, 2012 10:12 am

~ Open for everybody. ♥

Tara opende haar ogen. Het zonnetje scheen zachtjes op haar gezicht, wat zorgde voor een glimlach op het gezicht van de blondine. Het voelde heerlijk aan op haar gezicht en Tara besloot om nog eventjes te blijven liggen. Ze lag op een van de weinige grasveldjes in District 3 en ze wilde nog eventjes van dit moment genieten, voordat ze op zou moeten staan van de Peacekeepers die rond liepen. Maar het was al te laat, een schaduw bewoog over haar heen. “Wil jij alsjeblieft op gaan staan? Het is verboden om hier te liggen en zeker overdag. Luieren doe je maar op momenten dat wij er geen last van hebben” zei een harde stem en ze werd ruw overeind getrokken. “Oké…” mompelde Tara zachtjes en ze greep haar tas, die naast haar op de grond had gelegen. Zo snel als ze kon zijn was ze van het veldje af. Ondanks dat er dit soort dingen plaatsvonden, was het leven in District 3 niet heel erg verschrikkelijk. Sterker nog, af en toe was het best prettig om er te leven. Anders dan de andere Districten. Tenminste, van wat ze gehoord had.

Rustig liep Tara langs een enorm plein. Het was rustig, iedereen was aan het werk. Behalve Tara. Tara had voor het eerst sinds tijden eens een dagje vrij. Toch was het wel…vreemd. Het voelde apart om hier rond te lopen, terwijl iedereen hard aan het werk was. Rustig plofte Tara neer op een stoepje, wat eigenlijk ook niet mocht en ze tekende figuurtjes op de stoep met haar vinger. Het meisje zuchtte, ze verveelde zich.
_________________
Characters:
~Tara Savelo.
~Olivia Ricci.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   ma nov 26, 2012 10:47 amBalen dat de andere weer aan het trainen waren, maar hem niet gezien. Nee deze jongen zat veel liever met zijn gitaar en een pen met papier op zijn favoriete plekje rebelistiese liedjes te schrijven! Drake fietste met zijn gitaar achterop en de map met papier en zijn pennen achterop. Man hoe vaak hij niet door de peasekeepers aangesproken werd daar trok hij zich dus echt niets van aan. Hij fietste naar het parkje, maar kreeg al meteen door dat daar wat van die witte lange jasen rond liepen. Best dan ging hij wel naar het plein! Drake draaide zijn fiets om en zag er al een paar Peasekeepers zijn kant op kijken en hij grijnsde breed. 'Lekker weertje niet!' schreeuwde Drake over zijn schouder naar het groepje keepers die ongemakkelijk heen en weer bewogen. Nee Drake was niet op zijn mondje gevallen en nam ook geen blad voor zijn mond als het om die lui ging. Drake zetten zijn fiets in het rek en nam plaatst naast de fontijn. Waar hij vaak genoeg zat om te pingelen en liedjes op te schrijven. Rustig aan begon Drake aan het nieuwe nummer dat hij thuis al half af had gemaakt en nu de rest er eerst bij schreef met soms wat stukjes muziek op zijn gitaar spelend om inspiratie op te doen voor de andere regels en het einde van het liedje.
'I am a man who walks alone
And when i’m walking a dark road
At night or strolling through the park
When the light begins to change
I sometimes feel al little strange
A lillte anxious when it’s dark
Fear of the dark, Fear of the dark
I have constant fear that omething’s always near
Fear of the dark, Fear of the dark
I have a phobia that someone’s always there
Have you run your fingers down the wall
And have you felt your neck skin crwal
When you’re searching for the light?
Sometimes when you’re scared to take a look
At the corner of the room
You’ve sensed that something’s watching you
Fear of the dark, Fear of the dark
I have constant fear that omething’s always near
Fear of the dark, Fear of the dark
I have a phobia that someone’s always there
Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
An turned around en no-one’s there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you’re sure there’s someone there
Fear of the dark, Fear of the dark
I have constant fear that omething’s always near
Fear of the dark, Fear of the dark
I have a phobia that someone’s always there'

Drake speelde en zong het nummer eerst rustig n op sommige momenten nam zijn stem wat in hardheid toe, maar zakte weer zodat hij niet nog eens gelazer zou krijgen met de Peasekeepers. De oudere generatie van de keepers kende Drake maar al te goed en lieten hem maar begaan omdat Drake er anders toch tegen in ging al hadden ze hem soms wat dagen in een celletje op gesloten gehad zong Drake net zo luid en rebelies al thuis of in het park of op het plein. Dus bleven ze eerder staan meeluisteren omdat ze hem niet nog eens luidkeel zingend een nacht in de cel willen hebben omdat ze er gek van werden. Dus Drake had daar een beetje priveci in al wilde de jongeren onder de Peasekeepers hem nog wel eens op zijn ju geven. Drake grijnsde en makeerde de titel boven aan de vierblaadjes die hij geschreven had. Iets verder op zag hij een meisje zitten die er ook maar alleen zat en zijn grijns verdween tot een zachte glimlach. Goed niet iedereen was zo fel tegen de Peasekeepers als hij, maar dat nam nog niet weg dat Drake het niet voor hun op kon nemen. Dat deed hij voornamelijk door zijn liedjes te schrijven of andere nummers na te spelen.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mother Mary

avatar

Aantal berichten : 45
Tokens : 8

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   wo nov 28, 2012 11:28 pm

Tara genoot van het zonnetje dat nu zacht op haar gezicht scheen. Het was prettig en fijn, net zoals ze zich gevoeld had enkele minuten geleden, toen ze bruut verstoord was door de Peacekeepers. Ze had een hekel aan hem. De meeste waren zielige meelopers van het Capitool, die hoopte ooit een hogere rang te krijgen, maar het waarschijnlijk niet gingen krijgen. Tara glimlachte bij deze gedachte, dat soort gedachtes hielden haar in leven: het feit dat Peacekeepers niet zo geweldig waren als dat ze zelf dachten dat ze waren. Ze schudde haar hoofd en keek toen naar een jongen die ook op het plein zat. Hij was met iets bezig, maar vanaf hier vandaan kon Tara niet zien waarmee hij bezig was. Ach, het waren haar zaken niet, dus het boeide haar niet. Ze stond behendig op en strompelde naar een tentje, wat midden op het plein stond. "Hay, doe mij maar een aardbeienijsje" zei Tara tegen de man die bij het tentje stond en legde een paar muntjes op de toonbank. Ze nam het ijsje dankbaar aan en likte er zachtjes van, terwijl ze rustig over het plein liep. Het was een heerlijke dag in District 3 en dat kon ze wel waarderen.

_________________
Characters:
~Tara Savelo.
~Olivia Ricci.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   wo nov 28, 2012 11:38 pm

Het meisje keek zijn kant op en Drake glimlachte ze stond op en liep naar een tentje toe die op het plein stond. Zelf had hij geen trek in ijs ookal was het daar heerlijk weer voor. Drake bleef rustig spelen op zin gitaar en het geluid dreef mee op de wind. Soms uiten hij er wat woorden bij of zong was oude nummers die minder rebels waren, maar even goed protesterend waren. Drake grijnsde toen ze begon te lopen over het plein, maar hij bleef rustig zitten en speelde. Deze griet had Drake nog nooit gezien en vermoeden dat ze ergens anders in het District woonde of het was hem ooit opgevallen dat ze zo dichtbij huis woonde?

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mother Mary

avatar

Aantal berichten : 45
Tokens : 8

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   zo dec 02, 2012 7:34 am

Tara liep genieten van haar ijsje over het plein, op en neer kijkend naar de gebouwen. Het was allemaal heel erg modern, anders dan de plek waar zijzelf woonde. Terwijl ze zo rond liep, voelde ze dat er iemand naar haar keek. Was het de jongen die muziek speelde? Een beetje achterdochtig keek Tara naar achteren, wat wilde hij van haar? Dadelijk ging hij haar overvallen. Nou ja, het laatste beetje geld had Tara uitgegeven aan het ijsje en dat was nou ook weer niet zo ontzettend veel. Onzeker keek Tara nog een keertje naar achteren en vermande zich toen. Hij had niet eens het recht om zo naar haar te kijken, zeker niet als zij het vervelend vond. In een paar grote stappen was ze bij hem en stond ze naast hem. “Hoi, ik weet niet wie je bent en waarom je telkens naar mij loopt te kijken, maar ik heb liever niet dat je dat doet, omdat ik er nogal paranoïde van wordt. Zeker met al die Peacekeepers en dat soort zaken om ons heen. Dus als je naar mensen wilt gluren, dan is dat prima, maar liever niet naar mij, want ik heb er last van. Dus” zei Tara snel achter elkaar en keek hem toen uitdagend aan, terwijl ze nog een likje van haar ijsje nam. Toen draaide Tara zich om en besloot om weg te lopen. Hier had ze in ieder geval niets meer te zoeken.

_________________
Characters:
~Tara Savelo.
~Olivia Ricci.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   zo dec 02, 2012 10:58 am

Het meisje liep op een gegeven moment naar hem toe en hij grijnsde speels op haar woorden. 'Maak je maar niet druk hoor ik kijk gewoon naar wie en waar ik wil. Die Peaekeepers hebben zeker niks in te brengen, het zijn kwallen meer niet. En wat jouw betreft ik kijk niet naar je rondingen hoor als je dat oms dacht. Je ziet er gewoon uit net als ieder ander hier.' zei Drake en borg rustig zijn gtaar op voor hij de kast van het ding over zijn schouders hing en zijn fiets pakte voor Drake droogjes achter haar aan liep en met en kleine tussen ruimte naast haar ging lopen. 'Kennelijk ben je bang voor die lui?' zei Drake plagend en keek haar ontdeugend en plagend aan.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The sun is up, the darkness is down.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The sun is up, the darkness is down.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 3-
Ga naar: