IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Creatures of the Night {RPG}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daydreamer

avatar

Aantal berichten : 136
Tokens : 22

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Creatures of the Night {RPG}   ma nov 26, 2012 9:33 am


Het al begon met Adam en Eve in the Gardens of Eden. God had de eerste mensen geschapen naar een een beeld van perfectie. Vanaf het moment dat ze waren ontstaan had hij al van de mensheid gehouden maar er was een duistere geschiedenis toen al ontstaan die onze lieve heer meteen had weg gebannen. Het eerste horror dat de Aarde al had mogen aanschouwen. Lilith zijn eerste creatie die had geweigerd te luisteren, vleugels van God had afgedwongen en vervolgens naar de onderwereld was gegaan samen met Lucifer.

Dit incident was echter snel vergeten want dat zij een rotte appel was betekende niet dat Adam en Eve zo'n slechtheid bij zich konden dragen. En zo hielt god intiem veel van ze tot Eve hem verraadde met de enigste regel die hij had gesteld en hij niets anders kon doen dan haar en Adam verbannen uit Eden. Vanaf die dag kwam onze heer er pas achter wat voor fout hij had gemaakt met geloven in de goedheid van de mensen.

De wereld ging slechter en slechter en de eerste zondevloed was al over het land gespoeld om de slechtheid der mensen te verbannen van de schitterende landen. Toch maakte God weer een fout met Noah en zijn familie te laten leven. Haat en woedde verspreide zich weer langzaam en eeuwen lang keek God toe.. Eeuwen die vergingen in oorlog na oorlog haat na haat, moord na moord hun eigen einde te gemoed...

Wil je weten hoe dit verhaal eindigt? Wil je weten wat er gebeurde de o zo sombere 21/12/12 waar iedereen het over heeft? Neem dan snel een spong in de wereld van de Nacht. De wereld van de Mutanten en lees dit verhaal verder op Creatures of the Night. Ontdek hier al schrijven een nieuwe wereld die zo doods en kill lijkt van buitenaf maar zo warm en heerlijk kan zijn.

Creatures of the Night is een Text Based RPG die compleet in het teken staat van de zogenaamde Creatures oftewel Mutanten. De RPG speelt zich af zo'n duizend jaar na 2012 op onze eigen aarde. Ontdek hier al schrijvend je eigen wereld een wereld die je wellicht veel dichter bij staat dan welke wereld dan ook. Want wie heeft er nou niet ooit gedroomd van ware monsters die eigenlijk toch best wel lief waren? Leef je leven, geniet zo lang het nog kan want voor je het weet... Is het te laat..


Naam: Creatures of the Night
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Mutanten
Omschrijving: Op Creatures speel je een mutant in de wereld van de toekomst
Link: www.creatures.actieforum.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daydreamer

avatar

Aantal berichten : 136
Tokens : 22

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Creatures of the Night {RPG}   ma dec 03, 2012 9:37 am


U P D A T E S

Een absoluut meer dan succesvolle eerste week ligt alweer achter ons. Iedereen die zich nu al heeft aangemeld REUZE BEDANKT!
Echt top van jullie je krijgt me niet blijer.

Er is natuurlijk ook al veel gebeurd in deze eerste week hier zijn enkele punten van aandacht leuk voor ieder.


~Er is een Secret Santa geopend, je kan je aanmelden om mee te doen door een pm te sturen naar LuxuriousMoments. Kijk van te voren even hier voor alle actuele informatie over dit onderwerp.

~Volgende week zal er een moderator en admin gekozen worden, deze week worden alle leden dus in de gaten gehouden op gedrag ect. ook nieuwere leden maken een kans! Er word niet gelet op aantal posts of aanmelddatum maar op manier van omgang en natuurlijk activiteit in de rpg

~Er zijn nog geen Packs aangemeld al word dit wel verwacht. Wil je gelijk een Pack aanmelden kan je hier kijken voor alle informatie.

Love and
We hope to see you soon
on Creatures of the N I G H T
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daydreamer

avatar

Aantal berichten : 136
Tokens : 22

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Creatures of the Night {RPG}   di dec 18, 2012 10:57 am


U P D A T E S

De tijd is weer aangebroken voor een nieuwe Update! Dus lees snel verder om te kijken wat er gebeurd is!


~Je kunt je niet meer aanmelden voor de Secret Santa en de emails zijn verstuurd. Voor iedereen die meedoet en dit leest wees wel op tijd met dingen maken voor je secret santa, 24 december om 12 uur 's nachts word het gift topic geopend!

~We hebben een nieuwe moderator colourlessBird Gefeliciteerd!
In januari zal er ook een nieuwe admin gekozen worden als Creatures druk blijft!

~We hebben officieel een pack er bij! Winterfell onder leiding van Dakota heeft plaats genomen in the High North. Wil je bij Winterfell zul je haar moeten aanspreken. Aanmeldingen staan honderd procent open en de rang van onderleider hiermee ook!

Love and
We hope to see you soon
on Creatures of the N I G H T
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Creatures of the Night {RPG}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Creatures of the Night {RPG}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Starshine's Salem - Fright Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: General :: ○ Off game :: ○ Forum Promoten-
Ga naar: