IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Avanti Linnaë

Ga naar beneden 
AuteurBericht
jennifer

avatar

Aantal berichten : 134
Tokens : 48

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Avanti Linnaë   ma nov 26, 2012 3:58 am


Algemene Informatie:
Volledige naam: Avanti Linnaë
Geslacht: Man
Leeftijd: 16 jaar
District: 1
Status: Gezond

Karakter:
Persoonlijkheid: Avanti is ... bestempel hem als de "niet goede" en je bent al meteen een stuk verder met hem. Het is niet dat hij iedereen gaat gaan vermoorden maar hij heeft gewoon een enorme haat tegenover alles wat levend rondloopt. Hij kan het niet hebben mensen gelukkig te zien, hij kan het niet hebben alles zo rooskleurig te zien, alsof er niets aan de hand is. Je zal hem dan ook zelden met anderen buiten Ayana zien. Avanti leeft alleen en teruggetrokken en heeft zowat een hekel aan alles rondom hem heen. Het grootste deel van al die wrok en haat heeft hij te danken aan zijn tweelingsbroer voor de rest zit het Capitol en zijn zieke spelletjes er ook voor een stukje in. Tog is hij een beroeps, hij gaat vechten niet uit de weg, integendeel. Hij vind het leuk zijn frustratie en woede los te laten in het trainen en oefenen voor de eventuele Hongerspelen waar hij ooit in terrecht kan komen. Hij is niet bang, niet bang voor de sterven, niet bang om te doden. Eigenlijk is hij een beetje emotieloos. Als je hem ziet lijkt het alsof hij al heel zijn leven in het duister leeft. Geen sprankeltje hoop op zijn gezicht, nog een tedere blik. Hij kijkt altijd naar de wereld met een zekere frustratie of een net heel neutrale blik. Tegenover anderen is het meestal een beetje te zien naargelang de situatie waarin hij dat moment zit. Hij kan best neutraal over komen, zijn best doen om "gewoon te praten" maar merendeel van de tijd is hij bot en kortaf. Avanti is beslist charmant, hij kan je gemakkelijk verleiden met zijn woorden want veelal vind hij het gewoon geweldig om je te manipuleren. Daarvoor leeft hij, zijn wraak uitwerken op onschuldigen door met ze te spelen, te manipuleren en daarna te kleineren. Avanti is altijd voorzichtig, weet precies te lezen wat hij wil lezen op je gezicht alsof hij recht in je ziel kijkt. Een waakzame jongen die iedere uitdaging neemt en niets uit de weg gaat. Er is maar één persoon waar hij ooit echt aan gaat tonen wat hij echt voelt, wat zich in hem afspeelt en dat is Ayana. Ze is dan ook de enige die van het privilege mag genieten om door hem beschermd te worden, om door hem geliefd te zijn en om te zien wie hij echt kan zijn ...
Verleden: Zijn vader heeft hij nooit gekend, hij weet alleen dat het iemand vanuit het Capitol is. Zijn moeder heeft hij eigenlijk ook echt gekend want ze werd een Avox toen Avanti twee jaar was. Het was verboden om verliefd te worden op iemand uit een ander District, tog werd zijn moeder zwanger van iemand uit het Capitol. Ze heeft dat hardnekkig geheim kunnen houden tot de geboorte, wat een normale zaak is ... maar een tweeling trekt behoorlijk wat aandacht. Vredebewakers stelden zich vragen over de geboorte van Avanti en zijn broer Alvaro, er werd een onderzoek gestart dat twee jaar duurde. Na die twee jaar werd zijn moeder Avox en werd de tweeling overgeplaatst naar een tante van zijn moeder. Een oude vrouw die wat tegen haar zin voor de jongens ging zorgen.

Avanti en Alvaro waren twee handen op één buik, ze vulden elkaar perfect aan maar ... Avanti was gewoon anders. Terwijl Alvaro zich behoorlijk normaal ontwikkelde bleef Avanti treuzelen in de "normale" aspecten. Hij vroeg veel meer naar hun ouders, was humeuriger en iets meer kwaadaardiger dan Alvaro waardoor Algauw Alvaro de lieveling werd van tante en Avanti achteruit geduwd werd. Aangezien Avanti behoorlijk gevoelig is ontwikkelde hij algauw gewoontes die verboden waren. Tegen zijn acht jaar durfde hij stelen, bedriegen en liegen. Hij wist met zijn charme precies te bereiken wat hij wou ... iedereen ging slecht praten over hun tante, payback voor Avanti. Alvaro was het er niet eens mee, werd er behoorlijk kwaad om waardoor de twee broers elkaar meer en meer gingen haten. Avanti trainde zichzelf zelfstandig in lenigheid en uithouding. Vocht met zichzelf in het park en probeerde geruislozer te zijn dan wie dan ook ooit kon zijn.

Op zijn twaalf jaar gaat hij meteen gaan trainen voor beroeps in het grote trainingscentrum. Alvaro en hun tante waren het daar niet mee eens maar lieten hem gaan, hoe minder last ze van hem hadden hoe beter. Alvaro hield zich bezig met stomme kalverliefde terwijl Avanti enkel trainde voor een hoger doel. En daar ontmoette hij niemand minder dan de knappe verschijning ... Ayana. Avanti is nooit sociaal geweest, hij haat praten met anderen, hij haat het om zich te moeten bewijzen of te moeten luisteren. Maar hij had helaas ook een paar verplichtte taken ter straf, niet dat hij het als een straf zag want voor hem was vechten en poppen vermoorden een passie geworden. Tijdens zijn trainingen werd zijn blik steeds weer naar Ayana toegetrokken, ze leek met dezelfde soort struggle te zitten als hem en ze werkte het ook op dezelfde manier uit als hem.

Een jaar later ... Ayana en Avanti hebben iets ... iets wat moeilijk te beschrijven is. Ze zijn beste vrienden maar niet zoals je het defineert als beste vrienden. Avanti stelt zijn ziel geheel voor haar open net als zij voor hem doet. Ze vullen elkaar perfect aan zoals Alvaro en hij dat ooit ook eens deden. Ze hadden een speciale soort band, ze konden elkaar perfect lezen en wisten precies hoe ze zich moesten gedragen in elkaars buurt. Avanti ziet haar niet als een zus, nog een vriendin of liefde al houdt hij van haar om die drie dingen precies goed te kunnen vervullen. Het is iets raars maar voor Avanti het meest reëelste dat er maar kan zijn in zijn leven. Hij zal Ayana dan ook alles toelaten en hij zal haar beschermen ookal is ze capabel dat allemaal zelf te doen. Iedereen keurt hen af maar voor de beide is dat slechts een goedkeurend en drang naar meer.

Tante wordt ziek, sterft en Avanti blijft alleen over met zijn broer die ... verliefd is geworden. Ze zijn beide dertien en Alvaro besluit al meteen te gaan inwonen bij zijn nieuwe liefde en haar familie. Avanti die onrechtstreeks nog steeds van zijn broer houdt krijgt voor even een zware tijd en het werkt enkel maar in de slechte zin voor anderen. Hij word er enkel maar meer nijdiger en kwader op. Nuja, hij leeft alleen met als enige waarde zijn Ayana. Van Alvaro hoort hij niets meer en daar is hij ook blij om, dat hij maar lekker wegrot aan de andere kant van het district en ooit bloederig sterft in de spelen ...
Goede eigenschappen: Geduldig - Kan perfect overleven op zijn eentje - Lenig - charmant
Slechte eigenschappen: Zijn haat - Asociaal - Vals - Sluw - Manipuleert je gemakkelijk - Leugenaar - Koelbloedig
Houd van: Vechten - Hindernisparcouren - Alleen zijn - Uitdagingen
Heeft een hekel aan: Alles wat niet tot zijn dagelijkse behoefte hoort.

Uiterlijk:
Bouw: Avanti is lang, slank en gespierd.
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Blauw met soms paarsachtige vlekjes in zijn irissen.
Kleding: Avanti toont weinig tot geen interesse in zijn kleding ookal is het huis gevuld van echt alles wat je nodig hebt. Hij draagt meestal donkere kleding, vaak zwarte jeans met een hemd of strakke T-shirt met enkel truien over elkaar. Hij draagt meestal gewoon zwarte schoenen of een stel All Stars.
Accessoires: Hij draagt een veel te grote ketting met smalle ring rond, de ring droeg Alvaro altijd en liet hij achter toen hij vertrok.

Skills
Vuur maken: Level [0]
Hout hakken: Level [0]
Vissen: Level [0]
Camoufleren: Level [0]
Jagen: Level [0]
Planten herkenning: Level [0]
Bouwen: Level [0]
Mechanica: Level [0]
Zweep: Level [1]
Boogschieten: Level [1]
Messen werpen: Level [1]
Zwaard vechten: Level [1]
Vechten: Level [1]

Relaties
Moeder: Fester, werd Avox toen Avanti twee jaar was.
Vader: Aro, heeft hij nooit gekend, werkt in het Capitol.
Broers: Alvaro, tweelingsbroer. Vertrok op zijn dertien.
Zussen: Geen
Overige familie: Tante, stierf toen Avanti dertien was.
Vrienden: Ayana
Vijanden: Teveel
Net ontmoet: -
Parnter: -
Houdt van: Ayana, op verschillende onbegrijpelijke manieren.
Kinderen: -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Omega
Administrator
avatar

Aantal berichten : 307
Tokens : 54

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Avanti Linnaë   ma nov 26, 2012 4:19 am

A C C E P T E D
Welcome to the forum

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://oldhungergames.actieforum.com
 
Avanti Linnaë
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Game Related :: ○ Characters :: ○ District 1-
Ga naar: