IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 We're just under the upper-hand

Ga naar beneden 
AuteurBericht
MoonDaughter

avatar

Aantal berichten : 21
Tokens : 3

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: We're just under the upper-hand   do nov 22, 2012 8:53 am
L i g h tDe straten waren opmerkelijk leeg voor een dag als deze. Het was nog lang geen avond; je kon eerder zeggen dat de zon net op zijn hoogste punt stond en het net na twaalven was. Het lange, golvende haar van het meisje dat over de straat liep leek goud door de felle tinten van de zon. Ergens had ze geen flauw idee waarom ze zich op straat bevond, want ze was niet van plan geweest een speciaal iets te ondernemen. Waarschijnlijk zou het er op neer komen dat ze langs haar paard zou gaan, de zwarte Mustang Rosalie, of dat ze bij het trainingscentrum uitkwam. Kleine takjes die van de bomen waren afgebroken kraakten onder de hakken van haar lange, zwarte laarzen. Het was niet erg koud buiten, maar ondanks de zon stond er toch een lichte wind. Kort zuchtte ze, om vervolgens met een geïrriteerde blik naar een meisje te kijken die haar half duwend passeerde. Links van haar lag iets wat te vergelijken viel met een strand. Er was een uitgestrekt pad van zo'n meter of twintig zand, vervolgd door een, voor zover zo kon zien, eindeloze zee.
Haar twee bruinige ogen lieten zich kieskeurig over de omgeving glijden - één waar ze niet al te vaak kwam. Alleen als het hartje zomer was en ze met haar te enthousiaste vriendengroep letterlijk mee werd gesleurd. Meestal trainde ze, ging ze naar school, ging ze naar de winkels of was ze met haar paard in de weer. Ze had een luxe-levendje, al zei ze het zelf. Het enige wat er over een tijd aan zat te komen waren de Spelen, maar dat was juist een onderwerp waar zij naar uitkeek. Light had getraind sinds dat mogelijk was en probeerde telkens beter te worden in wat ze deed. Het was niet normaal wat voor een uithoudingsvermogen en de wil van leren de meid had. Iets wat overigens niet te verwachten viel door haar uiterlijk die te vergelijken was met het perfecte plaatje. Toen ze plotseling een stem achter haar hoorde, stopte ze met lopen en draaide ze haar lichaam om. Rustig bekeek ze het persoon en trok vervolgens een beetje afkeurend haar wenkbrauw op. "Ken ik jou?"

Notes
- Open voor iedereen
- Moet een beetje inkomen c:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: We're just under the upper-hand   do nov 22, 2012 10:01 amMiddag! Heerlijk en het was nog niet zo koud als mestal in deze tijd van het jaar. Cloe was herlijk aan het winkelen geweest en had wat tassen met de nieuwste mode kleding, schoenen en bling bling! Cloe liep heupwiegend over straat en de jongens van haar leeftijd groep keken haar kwijlend na. Ja ze was een knappe meid dat wist ze maar al te goed en dat liet ze ook vaak merken. Het strand was nu meer verlaten dan op wat wandelaars na die als verliefde stelletjes langs het prachtige strand liepen. Cloe zag een bekende en grijnsde breed. Die griet herkende ze uit duizende en was een goede sparrings maatje op het trainingscentrum. Ne beter gezegt dit was haar goede vriendin Light! Cloe herpakte haar tassen en een ervan viel op de grond. 'He Light?' riep Cloe en ze bukte zich waardoor haar lange twee kleurige blonde haren voor haar gezicht vielen en ze hoorde Light vragen of zij haar kende... 'Kom zeg Light? Alsof je een van je vrienden niet herkennen zou?' zei Cloe lachten en raapte haar gevallen tas op en zwaaide haar haren uit haar gezicht en keek Light met een pruillipje aan. Dit werkte vaak goed bij jongens om hen te laten doen wat zij wilde. Cloe's kleding zat strak om haar lijf en al haar rondingen waren goed te zien. Iets wat Cloe altijd droeg tenzij het kouder werd dan droeg ze nog wel strakke kleding, maar dan dikker.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're just under the upper-hand
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Straf uitzitten.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 1-
Ga naar: