IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Live like there's no tomorrow

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 8:24 amZayn hielp haar met zijn broek uit te doen waarna hij boven op haar klom en Zayn kuste haar nog oor ze hees en opgewonden zijn stem hoorde die vroeg of ze het zeker wist. Yackie begon eerst te twijfelen. Het was allemaal zo echt nu en ze wist dat ze niet meer terug kon dan zou hij haar vast voor watje uit maken? Ze knikte ferm en voelde Zayn in zich komen. Eerst deed het pijn, maar namaten hij met haar bleef vrijen begon het gevoel te veranderen. De andere hadden gelijk het voelde geweldig ookal deed het eerst zeer, maar Yackie kreunde soms van genot en klemde haar armen om zijn hals heen. Na een tijdje stopte Zayn en ging naast haar liggen en ze voelde zijn kusje nog in haar hals voor hij plat op zijn rug ging liggen. Het was leuk geweest nee geweldig! Yackie draaide zich op haar zij en legde haar hoofd op zijn schouder. Toch hadden ze het niet veilig gedaan mocht ze niet gekozen worden de volgende keer hoopte Yackie toch dat ze niet na negen maanden een kindje zou krijgen... Zelf was ze ook bezweet en heeg ze streelde zijn gezicht en glimlachte zachtjes. 'Het was lekker, misschien moet ik het eens vaker doen?' heeg ze plagend en keek Zayn ontdeugend aan. Nee ze was nog niet uitgeblust haar pit zat nog diep in haar geworteld en aan haar ouders zou ze echt niks vertellen, die zouden alleen maar flippen! Yackie was ook moe ookal kwam dat door hun intensieve bezigheid van net. Ze legde zich nog eens goed neer en sloot haar ogen lichtjes. Buiten de arena zou ze iedereen gewoon behandelen tenzij ze er echt niet uit zagen natuurlijk maar doden deed ze dan niet, maar mocht ze Zayn in de Arena tegen komen zou ze hem in koele bloede vermoorden wat hij zeker ook bij haar doen zou! Yackie wilde nog dicht bij hem blijven zodat ze het vannacht niet koud zou hebben met of zonder dekens. Zijn ademhaling bracht haar tot rust en ze verviel langzaam in slaap.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 8:32 am


ZAYN MALIK.

langzaam kwam hij tot rust, en begon hij na te denken. dat moest hij beter niet doen.. de gedachte aan zijn ouders liet zijn lichaam verstarren, en langzaam aan begon hij boos te worden, boos op het capitool dat hun dit alles aan deed.

Hij keek naast zich, waar de blonde schoonheid blijkbaar al diep in slaap verkeerde. hij glimlachte, zijn gedachten weer tot rust komend. hij draaide zich op zijn zij, legde zijn arm voorzichtig rond haar hoofd, en bleef naar haar gezichtje kijken tot hij eindelijk in slaap viel. de consequenties van wat ze hadden gedaan interesseerden hem niet. ze was niet meer dan een speeltje voor hem, een avond die leuk was geëindigd, als ze zwanger bleek te zijn was dat haar eigen probleem..

Al snel werd hij weer wakker, van het geluid van de buren die naar hun werk gingen, het geluid van een huilende baby verderop, en de zon die op zijn hoofd scheen. ze hadden de gordijnen niet eens dicht gedaan in hun haast de vorige avond. hun haast? zodra hij zich weer herpakte, weer wist wat er was gebeurd, keek hij naast zich, waar zijn arm nog steeds rond haar hoofd lag.
wauw.. was het echt gebeurd?

hij rekte zich uit en stond langzaam op, terwijl hij haar een kus op haar voorhoofd gaf liep hij poedelnaakt de kamer uit, de badkamer in. hij liet de douche warmlopen terwijl hij in de spiegel zichzelf bekeek. hij kon wel weer eens een scheerbeurt gebruiken, als stonden die stoppels best wel goed als zei hij het zelf.. hij haalde even zijn handen door zijn haar en stapte toen onder de warme straal van de douche, die hem pas echt weer wakker maakte.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 9:47 am

Dromen? Hm wat waren dat nu voor dingen... Yackie slenterde voort in haar droom die mee op een enorme wolk leek dan vast land? Overal waar z keek zag ze knappe jongens die haar flirterig aankeken en sommige naar haar toe kwamen en die ze dan zoende, maar uit al die jongens bleek er eentje te zitten die Yackie het meeste aansprak. Zayn! Gek genoeg kon Yackie hem niet uit haar gedachten halen en ze voelde zijn streling over haar lichaam. Van wat er die nacht ervoor gebeurt was herhaalde zich in haar droom tot ze gewekt werd door een kusje op haar oorhoofd. Yackie opende sloom haar ogen maar deed die snel weer dicht. Goh wat een licht! Ze moest even wennen aan het daglicht, maar uit endelijk was Yackie er aan gewent en keek even gedesorienteert rond. Dit was haar slaapkamer niet! Maar toen de dkens van haar schouder afgleden voelde ze de frisse ochtendlucht op haar blote huid. Nu pas drong het tot haar door waarom ze hier was en glimlachte zacht. Met de deken om geslagen zocht ze alvast haar kleding bij een. Als Zayn straks onder de doushe uit kwam zou Yackie zichzelf gaan wassen voor ze snel naar huis zou sprinten. Yackie ging op bed zitten wachten tot hij klaar zou zijn.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 10:34 am


ZAYN MALIK.

toen hij klaar was poetste hij zijn tanden, en kleedde zich aan, een donkere spijkerbroek met een donker t-shirt, dat strak om zijn spieren zat, en een rood college vest erover, zijn lievelings vest. hij stapte de slaapkamer in, en ging op het bed zitten om zijn rode Supra's aan te doen, terwijl hij omkeek naar Cleo, die nog wat gedesoriënteerd op het bed lag. 'Komop slaapkop, het is tijd om op te staan.' hij stond op, glimlachte naar haar en liep de slaapkamer uit, waar hij uit de woonkamer een appel uit de fruitschaal viste, waarna hij zijn trainingsspullen bij elkaar raapte en die in zijn tas propte. terwijl hij een hap uit de appel nam keek hij eens om zich heen.

Eigenlijk had hij het helemaal niet zo slecht voor elkaar; een huis voor zichzelf, genoeg geld om van te leven voor een tijd, en genoeg meiden om zich mee te vermaken. hij grijnsde in zichzelf, terwijl hij op stond om te kijken hoever het meisje in zijn slaapkamer was. het werd tijd dat ze wegging, dan kon hij verder met de dag.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 10:59 am

Yackie moest lachen om zijn reactie en liep de badkamer in zonder de deken en waste zichzelf. Het voelde altijd lekker zo vroeg op de dag. Daarna droogte Yackie zich af en kamde haar haren waarnaze haar haren uit de borstel haalde en weg gooide. Haar kleding had Yackie zo weer aan en bond haar lange haren even in een staart voor ze de trap af liep en Zayn zag kijken. Haar blik ontdeugend en een vriendelijke glimlach op haar lippen. Zodra ze langs Zayn op kwam gaf ze hem nog een kusje op zijn wang en pakte haar tas. ‘Nog een fijne dag Zayn. Het was geweldig.‘ zei Yackie en liep heupwiegend naar de voordeur. Ze zou thuis wel wat eten, want het was no vroeg dus als ze zou joggen haalde ze het prima! Met haar tas goed over haar schouder verliet Yackie zijn huis en begon al Joggend eerst naar huis te gaan.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 11:07 am

Dimphyl schreef:

ZAYN MALIK.

glimlachend schudde hij zijn hoofd. wat een typetje was het, die cleo. ze was gelukkig niet boos, dat hij nu niet plotsklaps een relatie met haar wilde of wat dan ook. zodra ze de deur uit was, ruimde hij een beetje op in het huis, en ging toen zelf de deur uit, met zijn tas over zijn schouder geslagen liep hij rustig naar het trainingscentrum, klaar voor een nieuwe dag.

THE END.LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Live like there's no tomorrow
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» We won't Live forever | Sitri
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 1-
Ga naar: