IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Live like there's no tomorrow

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Live like there's no tomorrow   do nov 22, 2012 7:41 am


ZAYN MALIK.

een donkergekleurde jongen, donker haar, donkere ogen, éen blonde lok. dat was hij. meer niet en minder ook niet. Zijn passen waar slenterend, rustig. hij was niet bang hier. zijn leven was al voor hem uitgestippeld. het zou niet lang duren voor hij mocht sterven, maar wel eervol, in de arena. hij maakte zich er niet druk om, hij trainde als hij maar kon, en dat was alles dat hij zou kunnen doen om zijn lot te veranderen. zijn donkere ogen scanden de straten, die spaarzaam verlicht waren door de straatlantaarns.

hij schoot op een drafje een hoekje van een straat om, zijn handen even door zijn haar gaand. hier, in de steeg tussen 2 gebouwen in, was het donker, geen enkel licht kwam de hoek om. niemand kon hem hier zien, en daarom kon hij hier zichzelf zijn, zijn angsten tonen. hij zakte door zijn knieën, zijn rug tegen de muur van het gebouw aan. zijn adem ging snel en oppervlakkig, zijn goed gevormde gezicht vertrokken in een grimas. zijn handen hielden zijn hoofd vast, zijn ogen gesloten. opnieuw had hij zijn huis ontvlucht, het lege huis. het enige leven daar was hij zelf. zijn ouders, en zijn zusje, allemaal waren ze overleden. het huis deed niks anders dan hem er aan herinneren. hij zat liever op straat.

Na een tijdje begon de duisternis zijn lichaam af te koelen, zijn gedachten af te koelen. zuchtend stond hij weer op, en draaide de straat uit, in de richting van een parkje verderop. hij wist dat het op dit tijdstip meestal verlaten was, en de bankjes, beschut achter een grote eik, redelijk uit het zicht van het pad, waren een perfecte plek om de nacht door te brengen op avonden als deze, avonden waarop de herinneringen hem niet met rust wilden laten.

Met een zucht liet hij zichzelf op de bank ploffen, zijn ogen gesloten. hoe triest was het, een jongen zoals hij, trainend voor de spelen, altijd bezig met zijn uiterlijk, die zichzelf voordeed alsof zijn leven perfect was, maar 's avonds, als de herinneringen kwamen, zich geen raad wist en dan maar buiten ging slapen?

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 2:38 am

De dag training zat er weer op, maar eigenlijk had ze meer de hoofden van haar leeftijdsgenoten op hol gebracht. Ja dat vond ze nu leuk een echte sexbom zijn om jongens uit te dagen en ze later af te wijzen of ze laten denken dat ze bij haar een kans maakte... Cleo liep heupwiegend het trainibgscentrum uit met haar sporttas over haar schouder. Sommige jongens boden aan haar tas te dragen waarop Cleo meisjesachtig giechelde, maar ze vriendelijk afwees. Het was niet zo ver en gaf de jongens een kusje op hun wangen voor ze vrolijk door liep. Ach ze waren leuk en schattig, maar een echte relatie dacht ze nog niet aan plus dat ze nog haar kuisheid had. De meeste meiden dachten vast dat ze die al kwijt was door haar gedrag, maar alleen Light kende daar de waarheid op. Ze zou door het park gaan dat was korter en mocht er toch een engerd zijn had ze haar snelheid en lenigheid nog. Ja uit dit tengere lichaam zag je er niet vanaf dat ze redelijk kon bewegen en watervlug was! Cleo stapte vrolijk neurient over de paden tot ze voelde dat er iemand in de buut was. Ze was geen hoogbegaaft persoon, maar wist altijd of er iemand was en had zeker een zintuig voor jongens!!! ‘Wie is daar?‘ vroeg ze kinderlijk, want een kind lieten ze vaak eerder met rust dan een tiener...

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 2:46 am


ZAYN MALIK.

hij had het zich gemakkelijk gemaakt op de bank, de capuchon van zijn donkere vest over zijn hoofd getrokken, zijn armen onder zijn hoofd, languit liggend. erg lekker lag het niet, natuurlijk, maar het was beter dan niks. de schemering was ingevallen, en met zijn donkere kleren was hij vast niet te zien. hij lag net een beetje te dommelen, maar wel alert, zoals altijd, toen een stem hem uit zijn gedachten haalde.

het was een hoge stem, een meisje, klein misschien? toch klonk er iets door haar stem waardoor hij meteen wist dat ze ouder was dan haar stem deed voorkomen. hij krabbelde overeind, gooide zijn capuchon af, en wreef even in zijn ogen. terwijl hij rond keek waar ze was, stapte hij van de bank af en trok zijn kleren recht. daar was ze.

Hij stapte op haar af en glimlachte, terwijl zijn ogen koud als staal bleven, maar altijd met die levenslustige twinkeling erin. het spaarzame licht dat van een van de lantaarns af kwam was net genoeg om haar te zien. een knap kopje zat erop, dat wel. 'shht!' siste hij, terwijl hij rond keek. wist ze dan niet, dat de peacekeepers rond deze tijd iedereen zouden oppakken die ze tegen kwamen? hij pakte haar bij haar arm en trok haar mee terug, terug naar het bankje waar hij zojuist had gezeten, verborgen achter de bomen, uit het zicht van het pad. daar liet hij haar los en stapte ongemakkelijk achteruit, terwijl hij zijn handen even door zijn haar liet gaan. 'Sorry.. de peacekeepers..' mompelde hij, terwijl zijn ogen nog eens vluchtig over haar heen gaan. nee, er zat zeker geen verkeerd koppie, op dat ook-niet-zo-verkeerde lichaam.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 4:32 am

Cleo zag een jongen die haar waarschuwde zomaar ineens uit de duisternis te voorschijn komen. Hij zag er lekker uit, maar haar zo mee trekken dat vond ze minder. Tuurlijk kon ze niet gaan schreeuwen, anders zou ook zij op haar falie krijgen omt ze zo laat uit het trainingscentrum kwam! Toen ze uit het zicht van het pad waren liet hij haar gelukkig los en Cleo kek hem even zuur aan. Goed ze mocht dan een broekenjager zijn toch had ze zo haar grenzen. Haar gelaat was weer snel normaal oor haar doen, verleidelijk, charmerend en grote puppie ogen die bijna elke jongen liet smelten. ‘Snap ik, maar wat doe jij zo laat nog hier? Ik kwam net uit het trainingscentrum...‘ vroeg Cleo en ze veegde haar lage pony achter haar oor met een sierlijk gebaar. Haar tas zett ze naast zich waar enkel haar sportkleding en pas in zaten mochten de Peasekeepers haar gespot hebben kon zij zich legitiemeren. Cleo wachten rustig af terwijl ze een paar stappen dichter naar hem toe deed met verleidelijk heupgewieg.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 4:49 am


ZAYN MALIK
Live like there's no tomorrow.


zijn donkere ogen gleden langs hun omgeving. er was gelukkig niemand in de buurt die hen kon horen, maar eigenlijk maakte hem dat niks uit. een opstootje met de peacekeepers, dat was eigenlijk wat iedereen wilde zien, het gaf je aanzien.

zijn ogen richten zich weer op het meisje voor hem als ze spreekt. haar ogen zijn groot, groot genoeg om in te verdrinken, en de manier waar op ze stond, maakte dat hij wist dat ze zich heel bewust was van haar knappe uiterlijk. hij grijnsde kort, dit was precies het type meisje dat hij zocht, een type dat precies zoals hij was.

haar vraag liet hem even fronsen, zijn knappe gezicht in een grimas vertrokken, maar snel draait hij weer om naar de knappe glimlach waarbij zijn ogen glinsteren in het spaarzame licht om hen heen. dus zij kwam uit het trainingscentrum? Vandaar dat haar lichaam er zo perfect afgetraind uitzag in haar kleding.. hij steekt zijn handen in zijn zakken, en kijkt haar weer aan. 'ik was aan het joggen.' liegt hij simpel, terwijl hij een stap dichterbij zet naar haar toe.

'Ik ben Zayn.' zijn diepe, krachtige stem ietwat fluisterend omdat ze nu zo dicht bij elkaar stonden, zijn ogen in de hare. oh, dit ging totaal de verkeerde kant op. snel deed hij een kleine pas achteruit terwijl hij zijn mouwen opstroopte, waarbij zijn tatouages tevoorschijn kwamen. hij glimlachte kort naar haar, waarna zijn ogen even naar boven gleden, waar een kleine vogel in de bomen zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 5:56 am

Man wat zag hij er lekker uit!!! Cleo zag hem snel wat bedenken en ze glimlachte liefjes om zijn woorden. Het maakte haar niet veel uit waarom dit lekker snoepje zo laat nog buiten deed. Ze was allang blij dat ze hem tegen was gekomen. Hij heten dus Zayn! Cleo zag dat hij een stap achteruit deed, maar zijn mooie bruine ogen waren net als zijn lijf goed en leuk om naar te kijken. [color=blue]‘Aangenaam ik ben Cleo.‘[/coor] zei ze met vrolijke stem en zag hem naar boven kijken Cleo haar blik volgde die van hem. Sterren vonkelde en de halve maan maakte een prachtig plaatje. ‘Ben je vaker zo buiten?‘ vroeg Cleo en ze richten haar blik weer op Zayn

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 7:17 am


ZAYN MALIK
Live like there's no tomorrow.


hij merkte dat het voor haar duidelijk geen probleem was dat hij zo dicht bij was gekomen. mooi, ze was dus precies zoals hij had gedacht, een flirtertje, net als hij. 'Cleo dus,' proefde hij haar naam op zijn tong, terwijl hij goedkeurend knikte. 'Aangenaam' hij knipoogde vrolijk naar haar en glimlachte toen ze opnieuw een vraag stelde. 'Hmm, ik vind het snachts fijner dan overdag buiten, met de prachtige sterren enzo.' dat was nog niet eens een totaal leugen; het was snachts prachtig buiten, en de sterren waren een genot om naar te kijken, maar toch zou het voor hem een stuk makkelijker zijn als hij gewoon binnen kon slapen zonder nachtmerries en herinneringen die hem plaagden.

hij deed een stap dichterbij, en veegde met zijn linker hand wat haar van haar lange lokken achter haar oor, terwijl hij zijn ogen op die grote kijkers van haar had gericht. 'en met zulk gezelschap is het zéker prachtig buiten.' hij glimlachte en deed een stap achteruit, terwijl hij zijn hand nonchalant vanuit haar haar langs haar wang liet glijden, en ze daarna weer in zijn zakken stopte. precies wat voor hem, dat was ze. niet meer dan een leuke tijd, zonder gevoelens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 7:57 am

Zijn stem klonk goedkeurent en Cleo hoorde wat Zayn zei. Nee snachts mcht ze vaak niet eens de tuin in van haar ouders, dan zat ze vaak genoeg op het grote balkon naar de wolkeloze hemel te kijken tot ze naar binnen geroepen werd. Zayn kwam dichterbij en veegde een blonde haarlok achter haar oor. Ze glimlachte vriendelijk ja hoor de zoveelste die niet van haar af kon blijven, maar ze vod het gewoon leuk zolang de jongens niet onder de gordel kwamen tenminste. ‘Zeker voor zo‘n knappe kop overtreed ik graag wat regels.‘ zei ze met verleidelijke en flirtende stem. Nee andere die haar niet aan stonden konden een hele andere behandeling krijgen. Cleo deed lief, maar ze kon ook een onuitstaanbaar kreng wezen vooral wanneer ze om de 3 maanden naar de hunger games keek en de armere districten afkraakte! Ze voelde zijn vingers langs haar kaak glijden en ze ging dichter naar Zayn toe voor ze hem een kusje op zijn wang drukte en zich daarna een stap terug trok. Zayn was net zo‘n type als zij was, maar in hoe verre zou hij gaan? Cleo tasten altijd eerst af en liep vaak niet langer dan een week met dezelfde jongen rond, omdat het dan ging vervelen! Cleo hoorde voetstappen over het pad en keek om, maar ze ko nog niks zien door de boom. Stilletjes wees ze naar de struik achter Zayn en trok voorzichtig na haar tas gepakt te hebben wat takken weg e liet eerst Zayn voor waarna ze zelf volgde en door de takken keek of de persoon of persoonen door zouden lopen.Hierdoor stond ze wel super dicht o Zayn niet dat zij dat erg vond!!!

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 8:11 am


ZAYN MALIK
Live like there's no tomorrow.


haar lippen voelden zacht op zijn ruwe, stoppelige wang. hij herinnerde zich opeens dat hij nog moest scheren, en het was al laat, hij moest wel zo gaan slapen, anders zou hij morgen niks waard zijn.. hij moest morgen een hoop doen; trainen, voor eten zorgen, hij moest naar de kapper, en misschien zou het hem eindelijk eens lukken om het huis uit te ruimen zodat hij er zijn eigen plekje van kon maken.. zijn ogen gleden over haar heen, tot ze plots wees naar het pad, en toen tussen de struiken verdween. even bleef hij nog staan, tot hij tussen het pad de schijnwerpers van de peacekeepers kon zien.

ietwat gebukt sloop hij achteruit, zijn ogen op het pad gericht. dan draait hij zich om, en vliegensvlug, maar geruisloos, laat hij zichzelf achter de takken verdwijnen, daar waar cleo ook staat. hij glimlacht naar haar, en voelt zijn hart bonzen. hij was zeker wel zenuwachtig, wat nou als ze gepakt werden? maar eigenlijk zou dat wel cool zijn, iedereen zou het er over hebben voor de rest van de week.. het zou hem een hoop aanzien brengen.

opeens merkte hij dat hij cleo's ademhaling kon horen, zo dicht stonden ze op elkaar. hij glimlachte naar haar, en kwam nog wat dichterbij, terwijl hij geruisloos zijn sterke armen rond haar heupen liet glijden, en haar zo in een omhelzing sloot. 'Niet bang zijn he?' fluisterde hij grijnzend in haar oor. natuurlijk hoefde ze niet bang te zijn. het was onmogelijk dat de peacekeepers hun hier zouden kunnen zien. het gevoel van haar slanke lichaam was fijn in zijn armen, en hij glimlachte in het donker, bedankte de peacekeepers in zijn gedachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 8:25 am

Zayn wachten kennelijk nog even, maar hij kwam al snel bij haar en kwam nog wat dichterbij waarna Zayn zijn arrmen om haar heen sloeg. Cleo grijnsde bij zijn woorden. ‘Mocht je willen!‘ Het is dat het niet mag anders lagen die lui nu op hun ruggen!‘ fluisterde Cleo eerst fel, maar de verleidelijke toon kwam al s.el weer op zetten. Ze was eigenlijk de peasekeepers ook wel dankbaar en ze draaide zich naar hem toe. Voor een flirt is hij wel een lekker gespiert ding! Een ontdeugende glimlach gleed over haar lippen terwijl ze naar Zayn keek. Ja ze kon een erg felle tante zijn, maar Cleo was voor de meeste jongens aardig om zo har zin te krijgen. Voorzichtig drukte ze nu een kusje op zijn lippen zacht en voelde lekker warm aan. Cleo trok haar hoofd iets terug en zetten haar tas zo zacht neer dat het niet te horen was voor ze haar armen om zijn goed gespierde lichaam sloot. Mochten ze betrapt worden dan lieverin zijn armen dan alleen!

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 8:33 am


ZAYN MALIK
Live like there's no tomorrow.


haar fel klinkende stem, en de verwensing voor de peacekeepers laat een glimlach op zijn gezicht komen terwijl hij zijn hoofd schudt. geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dit.. hij voelde haar armen om zijn gespierde lichaam sluiten, en nu haar lippen op de zijne. aha, ze ging gewoon mee met zijn bedoeling..

hij trok kort zijn hoofd terug en beet even op zijn onderlip, met zijn meest ontdeugende blik, waarna hij zijn handen op haar rug legde, en haar ietwat ruw weer dichterbij trok, terwijl hij zijn lippen teder op de hare legde, en daarna zijn handen ietwat omhoog bewoog, om de éen zacht op haar wang te plaatsen, en de ander tussen haar schouders, waardoor haar lichaam tegen het zijne gedrukt bleef.

peacekeepers? waar? ookal had hij al vaak genoeg een meisje gezoend, toch bleef het een moment om je gedachten bij te verliezen, een moment zonder gedachten haast, het enige dat telde waren die zachte lippen op de zijne. hij glimlachte in de kus, en drukte haar wat steviger tegen hem aan. hij kende haar totaal niet, wist alleen haar naam, maar nou en.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 8:46 am

Zayn trok haar ruwdichter naar zich toe. Ja dat vond ze juist zo leuk aan jongens! Zijn lippen op die van de hare en zijn aanrakingen van zijn handen geweldig... De peasekeepers konden voor haar de boom in en daar blijven, voor nu was Zayn belangrijker! Ze kende dan alleen zijn naam, maar hij was leuk en lekker dat telde van zijn verleden hoefte ze niks te weten. Cleo ging mee in zijn bewegingen en haar handen gingen naar boven en ze welde zachtjes met haar vingers door zijn haren. Zijn haar had de juiste lengte en voelde fijn en zacht aan, want jongens met kortere haren konden vaak prikkerig aanvoelen. De voetstappen kwamen dichter en dichterbij, maar Cleo luisterde er niet naar en vleide haar slanke lijf tegen zijn gespierde lichaam.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 8:57 am


ZAYN MALIK
Live like there's no tomorrow.


hij hoorde de voetstappen van de peacekeepers dichterbij komen en trok zich heel even los van haar mond, drukte zijn vinger op zijn lippen terwijl hij door zijn knieen zakte en hurkte op het zachte gras, hij pakte haar hand en gaf daar een zachte druk op, zodat ze ook zou komen zitten. de peacekeepers vervolgden hun pad, ze hadden hen duidelijk niet gehoord of gezien, en hun lichten verdwenen de hoek om uit het zicht. hij grinnikte zacht, terwijl hij haar achterover duwde op het gras, zachtjes maar vastbesloten. hij liet zichzelf over haar heen zakken en kuste haar opnieuw, zijn handen langs haar lichaam op de grond om zichzelf ietwat omhoog te houden.

Het was geen koude avond, zeker niet als je zo bezig was, en al snel lag hij oppervlakkig adem te halen, steunend op zijn ene elleboog, terwijl zijn andere hand aan de hem van cleo's shirt frummelde. 'Zullen we naar mijn huis gaan?' fluisterde hij in een opwelling, terwijl hij zijn handen van haar shirt haalde en zijn haar recht streek, terwijl zijn donkere ogen de hare zochten. eigenlijk wilde hij niet naar huis, maar met de afleiding die zij hem zou bieden maakte het niks uit, wat er dan ook in huis mocht zijn, hij was wel in voor een nachtje plezier, en hij had tot nu toe van haar nog geen afkeuring gekregen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 10:15 amZayn trok zich terug toen de voetstappen dichterbij kwamen en ging op zijn hurken zitten. Cleo voelde zijn hand in de hare en de zachte druk die hij zetten. Ze begreep zijn hint en ging naast Zayn op haar hurken zitten en kek toe hoe de Peasekeepers hen niets vermoedend voorbij liepen. Ze glimlachte ontdeugend en hoorde Zayn grinniken. Hij duwde haar achterover en Cleo griechelde vrolijk, maar zacht genoeg zodat niemand anders het horen zou. Zayn ging over haar heen hangn en steunde zichzelf zodat hij niet op haar zou leunen en ze zoende hem terug en haar handen wreven over zijn rug heen, maar toen hij oppervlakkig adem haalde en aan haar shirt begon de fummelen hoorde ze zijn vraag om naar zijn huis toe te gaan. Ze had het nog nooit gedaan met een jongen nog met een meisje waar sommige om bekent stonden en ze was er best nieuwschierig naar geworden over de duizende verhalen die ze steeds gehoort had, maar ze wilde haar ouders ook niet kwaad hebben. Ze waren zeer streng op dat gebied en als ze het wilde doen dan zou ze het toch veilig moeten doen mocht ze bij de aankomende game's niet uit gekozen worden en als dat wel zo was mocht ze het halen zou ze misschien met een kind opgescheept kunnen zitten? Maar goed ze was er wel oprecht nieuwschierig naar! 'Misschien? Als jij het me leren wilt...' zei ze op mysteriesuze stem en glimlachte vriendelijk naar Zayn. Ze zou daar kunnen bellen dat ze bij Light zou slapen vannacht, maar dan moest ze Light ook even bellen anders zouden die haar dekmantel kunnen verknallen??

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 10:23 am


ZAYN MALIK.

hij stond op, controleerde of zijn kleding goed zat, trok zijn mouwen naar beneden en ging even door zijn haar, dat rommelig zat dankzij cleo's handen. hij stak zijn hand uit om haar overeind te helpen en glimlachte toen, ietwat onzeker, door haar woorden. 'Cleo.. hoe oud ben je eigenlijk?'

Ze deed zich voor alsof ze wist hoe alles werkte, alsof ze het al 100 keer gedaan had, en vervolgens komt ze met zo'n vraag. natuurlijk, hij was een player, altijd in voor een one-night-stand, alles om even niet na te hoeven denken, maar hij wilde het niet op zijn geweten hebben als hij een meisje haar eerste keer verpest zou hebben..

zijn ogen glijden nogmaals over haar heen, terwijl hij zijn hand losjes op de hare houdt.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 10:43 amZayn stond op en trok zijn kleding recht en zijn mouwen weer goed voor hij zijn haar netjes probeerde te maken. Yackie gebruikte vaak haar achternaam omdat ze dat mooier vond klinken dan Yackie! Zayn pakte haar hand aan en ze trok zich aan hem op voor Yackie zijn vraag hoorde over hoe oud ze was. 'Ik ben 13, maar ik ben er al zeer lange tijd nieuwschierig naar hoe dat in zijn werk gaat.' zei Yackie met en rustige toon in haar stem, want ze wilde het best eens leren en wie wist nu of ze ooit de games zou halen mocht ze uit gekozen worden? Ze trainde dan wel en maakte de meeste jongens het hoofd op hol, maar ze zag iets in Zayn wat ze bij de andere niet zag. Zayn was rustiger in zijn aanrakingen dan de andere die deden gewoon te ruw naar haar smaak. Yackie leunde tegen hem aan en voelde zijn hand in de hare. Rustig pakte ze haar tas op en volgde de blik van Zayn. De peasekeepers zouden vast en zeker al ergens anders zijn? Maar ze konden beter voorzichtig zijn. Yackie voelde zich nog al opgelaten en wilde best wel, maar wat als Zayn haar nu te jong vond dan moest ze nog langer wachten en misschien dat ze dan een jongen zou kiezen die helemaal niet zo deed als hij? 'Maak je maar niet druk Zayn wie weet wie van ons de volgende game's halen zou dat weet niemand. Ik wil graag dat jij het me leert, Je bent anders dan al die holbewoners die hier rond lopen. Alsjeblieft Zayn?' vroeg Yackie half smekend en haar ogen stonden nog groter. Nee ze was niet echt aan het smeken, maar ze kon nu eenmaal super toneel spelen oen vaak zorgde ze er zo voor dat ze haar zin kreeg, maar of Zayn er net zo gevoelig voor was, was nog een tweede!?

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 10:55 am


ZAYN MALIK.

haar ogen brachten opnieuw zijn hoofd ophol, en hij grijnsde alleen kort, waarna hij haar hand wat steviger vastpakte, en in de richting van het pad liep. toen ze bij het pad stonden keek hij even naar haar. 'zal ik die tas voor je over pakken?' hij glimlachte vriendelijk.

Hij probeerde totaal niet om macho over te komen of wat dan ook, hoe erg hij ook een player mocht zijn, hij was wel opgevoed met respect voor meisjes; hij zou hen nooit iets aan doen wat ze niet wilden, en daarbij, hij zou hen altijd helpen als ze iets nodig mochten hebben.

Alhoewel. altijd was een groot woord. in de arena was het ieder voor zich, en zou hij net zo makkelijk, zonder blikken of blozen, cleo vermoorden, als ieder ander onbekende jongen of meisje. hij grijnsde even, terwijl hij dacht aan de arena, hopend dat hij nooit uitgekozen zou worden.

terwijl ze het park uitliepen blikte hij eens opzij naar haar. zou ze echt met hem mee willen? het was duidelijk dat ze wist wat zijn bedoeling was, en ze had toegestemd.. maar ze was nog zo jong.. hij schudde kort zijn hoofd, waarbij zijn blonde pluk op en neer danste. ze had toegestemd, dus het was oke. 'Moet je je ouders niet laten weten waar je bent?' vroeg hij, haar een laatste kans gevend om nog terug te krabbelen. ouders.. het was een vreemd woord voor hem. hoelang was het geleden? een half jaar? zijn ouders waren vlak na elkaar overleden, zijn vader had zelfmoord gepleegd, al wist bijna niemand dat, vlak nadat zijn zusje was overleden tijdens de spelen.. zijn moeder was simpel weg van verdriet overleden..

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 11:08 amZayn keek haar aan en liep daarna met haar richting Het pad en vroeg of hij haar tas voor haar wilde dragen. Zoiets sloeg ze nooit af en knikte rustig. Daarna volgde ze hem rustig en glimlachte zacht. Ze ging het doen en misschien was het wel geweldig en misschien ook niet dat zou ze zelf wel uit vinden? Toen Zayn vroeg of ze haar ouders niet moest bellen grinnikte ze lichtjes. 'Als je het niet erg vind om me twee keer te laten bellen?' vroeg Yackie met een ondeugende stem en zag hem even zijn hoofd schudden. Ze hoopte maar dat hij niet ondertussen van gedachten zou veranderen? Yackie ging wat dichter tegen hem aan lopen en genoot van deze rustige wandeling. Ze hoopte echt dat het geweldig zou zijn en of hij het wel door zou willen zetten? 'Vinden jouw ouders het eigenlijk wel goed dat je bezoek mee neemt?' vroeg ze zonder te weten dat Zayn wees was, maar ze zou het snel genoeg aan zijn reactie merken zou. Zelf had ze beide ouders nog dus wist ze niet hoe dat aan zou voelen goed ze was dit jaar haar beide groot ouders verloren, maar dat was toch weer anders dan haar eigen ouders!

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 11:21 am


ZAYN MALIK.

hij hield haar ene hand vast terwijl zijn andere hand haar tas vasthield die over zijn schouder geslagen hing. 'Nee, bel maar joh, het is toch nog een eindje lopen.' hij glimlachte naar haar en bleef vanuit zijn ooghoeken naar haar kijken terwijl ze doorliepen. hij kon zich niet voorstellen hoe zo'n jong meisje, want dat was ze eigenlijk nog, een meisje, vanavond in zijn bed zou belanden.. maar ze had gelijk; wat als haar naam in de boetebol zou zitten? dan zou ze het misschien nooit meemaken..

haar vraag liet hem stoppen, midden op het voetpad stilstaan. zijn ogen gaan even dicht, en dan weer open, hij slikt hoorbaar. 'mijn.. mijn ouders zijn dood..' hij glimlacht week naar haar, zijn ogen verdrietig, kucht even, en zet dan de pas er weer in, niet er over willen praten was een van zijn specialiteiten.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 11:36 amHij vond het niet erg dat ze zou bellen en dat het nog een eind lopen was. Ze pakte net haar mob toen Zayn stil ging staan en Yackie hoorde wat hij zei. Daar schrok ze toch even van. Ze keek Zayn aan terwijl hij weer begon te lopen en kennelijk wilde hij het er niet over hebben, maar Yackie zou er niet over door gaan als iemand niet wilde dat ze over een pijnlijke herinnering wilde hebben. Yackie zweeg alleen terwijl ze Zayn volgde en zocht naar het nummer van Light. Haar ouders waren op vakantie dat wist ze, maar Light stond erop om thuis te blijven. Yackie wachten even en glimlachte even speels toen Light op nam. 'Light als mijn ouders je straks bellen wil je dan zeggen dat ik vannacht bij jouw slaap en morgen vroeg weer naar huis kom. Doet er niet toe dat leg ik je morgen wel uit. Nee Light Morgen zul je de details wel horen!' Zei Yackie eerst rustig, maar toen haar beste vriendin erop aandrong waarom begon ze te giechelen. Nee Light kreeg zo snl niet iets uit haar via de mob. Je wist nooit waarneer die Peasekeepers of menen uit het kapitol die dingen afluisterde! Yackie hing na Light te hebben horen zuchten op en zocht naar het nummer van haar ouders. Light woonde het dichtse bij het trainingcentrum en ze sliep daar vaak genoeg als ze te lang was blijven trainen dus konden ze haar best geloven. De telefoon ging over en daarna opgepakt. Haar moeder nam op en Yackie zetten een vermoeide stem in alsof ze heel erg moe was, maar dat was ze echt niet. 'Hoi mam, ik blijf vanacht bij Light, je weet hoe ik ben langer getraint dan de tijd aan gaf. zie jullie morgen vroeg weer.' zei Yackie en haar moeder stemde ermee in. Gelukkig maar anders had ze Zayn een goedenacht moeten wensen en daar zat ze nu echt niet op te wachten of ze zou morgen niet moeten trainen en naar zijn huis toe moeten komen, want zonder ouders kon hij doen wat Zayn wilde... 'Zo dat is geregelt.' zei ze met een verleidelijke stem en ze keek Zayn even rustig aan terwijl ze haar mob weer in haar broekzak stopte.

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 11:47 am


ZAYN MALIK.

hij luisterde glimlachend mee met haar gesprek aan de telefoon, terwijl hij in stilte naast haar liep, hun handen nog steeds in elkaar. zodra ze zegt dat het geregeld is, kijkt hij op, grijnst breedt, tilt haar met éen hand moeiteloos op zijn schouder, en steekt dr straat over, naar zijn huis. hij zet haar weer neer, lacht even om haar gezicht, en maakt dan de deur open, waar hij het licht aan knipt en haar tas binnen gooit.

'Komt u binnen, mevrouw' glimlacht hij dan charmant, terwijl hij zijn hand uitsteekt vanuit de deuropening. eenmaal binnen sluit hij de deur, en tilt haar moeiteloos op, haar spullen achterlatend in de gang. ze kon bijna niet meer van hem af nu, hij had haar met beide armen stevig vast en liep zo de trap op naar de slaapkamer. zonder te aarzelen loopt hij zijn kamer binnen, legt haar op zijn 2 persoonsbed, en kust haar teder op haar voorhoofd, terwijl hij ongeduldig zijn schoenen al uittrapt.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   vr nov 23, 2012 1:25 pm

Zayn glimlachte terwijl ze aan de telefoon was en daarna trok hij haar op zijn schouder met een beweging. Goed ze woog dan ook bijna niks, maar lichtjes verbaasd was ze toch wel en samen staken ze de straat over waarna Zayn haar voor zijn voordeur weer neer zetten hij de deur opende en het licht aanmaakte waarbij hij haar tas naar binnen gooide. Het was best een mooie woning en toen ze binnen was maakte Zayn de deur dicht en tilde haar op. Okay dit was ze van haar vader gewent, maar niet van een jongen die ze pas kende, maar toch moest ze er om grinniken en voelde hoe hij haar neer legde. Zayn kuste haar teder en zij kuste hem teder op zijn wang en later zachtjes in zijn hals. Haar handen wreven over zijn lichaam. Yackie wilde het leren ze wilde weten hoe het in zijn werk ging nog hoe het aanvoelde. Ze moest lachen omdat Zayn zijn schoenen ongeduldig uit trapte, maar richten zich al weer snel op hem en wreef even door zijn haren. Het voelde nu eigenlijk best al fijn, maar hoe zou het verder voelen?

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 6:45 am


ZAYN MALIK.

ze kuste hem in zijn nek, waardoor hij zacht kreunde, en hij haar meteen vastgreep, hij kuste haar ruw, en snokte zo, in éen keer, haar shirt over haar hoofd, waarna hij zijn eigen vest over zijn hoofd trok, zijn tshirt mee trok, en toen op zijn onder lip beet terwijl hij even naar haar keek. dan grijnst hij, klimt op het bed en kust haar, terwijl hij ondertussen met de knoopjes van haar broek worstelt, die hij langzaam maar zeker omlaag trekt.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake

avatar

Aantal berichten : 149
Tokens : 56

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 7:49 am
Yackie hoorde hem zachtjes kreunen waarna hij haar vast pakte en haar shirt uit trok. Yackie was geen fan van dat BH geouwehoer dus had ze van boven verder niks aan. Hij kuste haar ruw iets waar ze gretig in mee ging tot Zayn zich wat terug trok en zijn vest en shirt uit deed. Man hij zag er nu nog lekkerder uit en voelde een warme tinteling door zich heen trekken. Hij beet op zijn onderlip terwijl hij naar haar keek. Goed ze had geen grote, maar ze was nog een jong grietje en niet zoals andere die soms joekels hadden... Zayn krijnsde en klom op bed en kuste haar terwijl hij ondertussen met de vier knoopjes van haar broek worstelde en toen die los was rustig omlaag trok. Yackie glimlachte en probeerde ook zijn knoop en rits lo te krijgen maar hij stond te ver weg waardoor ze alleen zijn knoop los kreeg. Yackie grinnikte en zag hem weer komen. Hoe lang nog voor hij haar het leren zou?

_________________
Everybody has a dark side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimphyl

avatar

Aantal berichten : 143
Tokens : 60

Characters
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   za nov 24, 2012 8:08 am


ZAYN MALIK.

hij helpt haar met het open doen van zijn broek, trekt hem naar beneden en klimt dan boven op haar. terwijl hij haar zachtjes kust, fluistert hij in haar oor. 'Weet je het echt zeker?' zijn diepe stem was hees en opgewonden, terwijl zijn handen haar lichaam verkenden.

Zonder verder na te denken komt hij zacht in haar, en doet wat hij wilde, de reden waarvoor hij haar had meegenomen. niks dan een fijn plezier, een uurtje fun, een nacht zonder na te hoeven denken, een nacht zonder herinneringen, dat is wat ze hem bezorgd.

Uit eindelijk laat hij zich naast haar neer zakken op het bed, uitgeput maar voldaan. zacht kust hij haar in haar nek, waarna hij blijft liggen, starend naar het plafond, op adem komend, zijn hart razend in zijn borstkas.

LIVE LIKE THERE'S NO TOMORROW.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Live like there's no tomorrow   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Live like there's no tomorrow
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» We won't Live forever | Sitri
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The hunger games :: Panem :: District 1-
Ga naar: